Kido Otten

Recruitment Consultant

kido.otten@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 10 93 83 00
LinkedIn

 

  • Verantwoordelijk voor de bemiddeling van interim professionals binnen marketing-, communicatie- en online.

 

 

Kido houdt zich bij Babbage Company bezig met de bemiddeling en begeleiding van interim professionals binnen marketing-, communicatie en online. Met ruim 7 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en een communicatieachtergrond is hij de juiste sparringspartner waarmee je snel en op niveau kunt schakelen. Na zijn HBO studie Communicatie afgerond te hebben, is Kido al snel in het werving en selectie vak beland. Nadat hij ervaring op heeft gedaan bij onder andere een uizendbureau en verschillende recruitment kantoren, weet hij zeker dat de wereld van recruitment voor hem de juiste is. 

Kido stelt de kwaliteit van de dienstverlening altijd voorop. Door het stellen van de juiste vragen weet hij snel tot de kern te komen en gaat hij veel verder dan wat er op een cv of in een functieomschrijving staat. De persoonlijke benadering is voor hem erg belangrijk.

In zijn vrije tijd is Kido veel te vinden op een voetbalveld of in een goed restaurant. Hij woont in de Amsterdamse buurt De Pijp en geeft zich graag over aan alle gezelligheid die deze buurt te bieden heeft.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.