Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

lior.sela@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Lior is als Babbage Projectprofessional werkzaam als Junior Communicatieadviseur bij de gemeente Almere.
  • Binnen Babbage Company draagt ​​Lior bij aan de profilering van Babbage Company onder de Young Professionals Community.

Lior is in 2019 begonnen als junior communicatieadviseur bij Babbage Company, waarna ze aan de slag is gegaan bij de gemeente Almere. Zij adviseerde de gemeente voor verschillende afdelingen, waaronder Werk & Inkomen, Zorg & Welzijn en HRM. Na het afronden van haar bachelor Politicologie en master Politieke Communicatie aan de UvA, werkte ze een jaar als redacteur bij een media-analysebureau. Binnen Babbage Company draagt ​​zij onder meer in samenwerking met Young Logeion bij aan de profilering van Babbage Company onder de doelgroep Young Professionals. Ook ondersteunt Lior Dress for Success op het gebied van marketing & communicatie. Vanwege ons 20-jarig jubileum hebben we gekozen voor een maatschappelijk verantwoorde organisatie om te versterken met communicatiekracht.

Lior is een echte teamspeler met een goed inlevingsvermogen, een vlotte pen en een hoge mate van politieke sensitiviteit. Ze is in staat om snel en accuraat te werken, helder te formuleren en in korte tijd beslissingen te nemen. Lior woont in Amsterdam en geniet van alles wat de stad te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en gastvrijheid. Ze brengt haar tijd het liefst door met familie en vrienden.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.