Modhu Follong

Recruitment Consultant

E modhu.follong@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 25 06 63 06
LinkedIn | 

Modhu is als Recruitment Consultant binnen Babbage Company verantwoordelijk voor het gehele Detacheringsmanagement, professionals die nog niet toe zijn aan een carrière als freelancer en die graag nog de garantie op zekerheid willen, zijn bij haar aan het juiste adres. Wil je een kijkje nemen in de keuken van verschillende opdrachtgevers uit ons omvangrijke netwerk? Meld je dan aan bij de Babbage Project Professionals Community en wie weet zit jij binnenkort met Modhu om de tafel om je volgende carrièrestap te bespreken! 

Modhu is half Belgische - half Nepalese en brengt met haar multiculturele achtergrond veel diversiteit to the table. Ze is al van jongs af aan gebeten doo rde reismicrobe en houdt ervan om zich onder te dompelen in andere culturen. Na haar studie Communicatie heeft ze een solo backpacktrip van zes maanden door Zuid-Amerika gemaakt en verder probeert ze al haar vrije dagen te spenderen aan verre reizen, waardoor ze al een groot deel van de wereld heeft gezien. Latijns-Amerika heeft haar hart gestolen. De cultuur, taal en het klimaat heeft ervoor gezorgd dat zij een jaar in Panama is gaan wonen, waardoor ze de taal machtig is en enkele salsamoves onder de knie heeft.

Recent heeft Modhu Amsterdam als thuisbasis gekozen, maar haar Belgische roots steekt ze niet onder stoelen of banken. Deze bourgondiër is verzot op gastronomisch dineren, maar de Belgische frituur blijft haar favoriet en wordt gemist. Verder houdt ze van films en series, is erg sportief, doet aan yoga en deinst niet terug voor extreme sporten zoals downhill mountainbiken of wildwaterkajakken. Daarnaast is ze een echte festivalchick die al meer dan 10 jaar de festivals afstruint en zelfs al tweemaal naar Burning Man is geweest. 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.