Robin Spitters

Talent Sourcer

E  robin.spitters@babbage.nl
T 020-4414707
LinkedIn |

  • Ondersteunt het team Werving & Selectie
  • Continu op zoek naar de juiste mensen voor onze vacatures. 

Robin is binnen Babbage Company onderdeel van het team Werving & Selectie. Zijn uitdaging ligt in het vinden naar de juiste professionals voor de beschikbare vaste vacatures. Als Talent Sourcer ondersteunt hij het W&S team. Door middel van zijn goede mensenkennis weet Robin de juiste professionals te benaderen. Door zijn brede interesse is hij benaderbaar en kan hij met veel diverse professionals over veel onderwerpen een praatje maken.  Met een achtergrond in business maakt Robin de stap om de wereld van recruitment in te gaan.

Robin is gepassioneerd en zet zich 100% in voor de dingen die hij doet. Hij houdt van sporten en gaat in zijn vakanties graag naar warme plekken. Maar van een goede wintersportvakantie wordt hij ook blij! Als echte Fries is hij een waterfanaat: in zijn vrije tijd gaat hij graag even het water op om een stukje te zeilen. 

Naast zijn serieuze kant is Robin ook altijd op zoek naar gezelligheid. Na een lange dag op kantoor vindt hij het altijd leuk om nog even een biertje te gaan drinken in zijn stamkroeg 'De Heuvel' in het centrum van Amsterdam. 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.