Rutger Severens

Senior Consultant Marketing & Sales

E rutger.severens@babbage.nl
T 06 51 07 93 00
LinkedIn | Twitter

  • Leidende rol bij onderhoud en uitbouwen van het netwerk binnen het commerciële domein;
  • Aanspreekpunt voor senior professionals in het marketing en sales domein.

 

Rutger is als Senior Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals. Hij is ook een inspirerende sparringpartner voor  internationale marketeers en  senior salesprofessionals die kijken naar een next step.

Rutger is zelf afkomstig uit het vak. Hij heeft in 2017 na een jarenlange marketing (management) carrière binnen o.a. FMCG en Media & Entertainment de succesvolle overstap gemaakt naar de wereld van recruitment en consultancy. Daarom kent hij zowel de inhoud van commercie als de dynamiek en succesfactoren van kwalitatieve recruitment van binnenuit.

Hij neemt veel energie, persoonlijke betrokkenheid en kennis mee aan tafel. Hij probeert altijd het maximale eruit te halen, zowel voor opdrachtgever als kandidaat. En wordt niet alleen blij van het behalen van korte termijn goals, maar vooral van het bouwen van duurzame, open en succesvolle partnerships.

In zijn vrije tijd is hij te vinden op muziek- en foodfestivals of aan het strand, staat hij lekker te koken met zijn partner en vrienden of is hij sportief bezig. 
 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.