Sheralyn Bacas

HR Adviseur

  •   Teamcoördinator van HR & Administratieteam;
  • Aanspreekpunt voor alles op HR gebied voor interne en externe medewerkers.

Sheralyn is binnen het Babbage Team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied. Zij en haar teamleden zijn verantwoordelijk voor het contractmanagement van zowel klanten als kandidaten, het administratieve en juridische proces rondom de (door)levering van tijdelijke medewerkers, de urenadministratie, tijdige facturatie en betaling. 

Sheralyn heeft meer dan 10 jaar ervaring in het HR-vak, opgedaan bij diverse uitzend- en detacheringsbureaus. Sinds 2019 werkt zij bij Babbage Company en is een vertrouwd gezicht voor onze professionals. Ze Je kunt dan ook bij haar terecht voor al je vragen omtrent contracten, arbeidsvoorwaarden, verzuim, maar ook voor opleiding en ontwikkeling. En wat ze nog niet weet, zoekt ze graag voor je uit.

Naast haar baan besteedt ze haar tijd vooral aan haar gezin. Ze woont samen met haar vriend vlakbij het strand en heeft twee schoolgaande kinderen. Ook staat ze graag in de keuken, of het nu gaat om een lasagne, uitgebreide rijsttafel of een heerlijke kokos-chocoladetaart... niets is te gek. Maar blijf wel af van haar keukengerei, de keuken is tenslotte haar domein!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.