Victor de la Vieter

Communicatieadviseur

victor.delavieter@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 46 017 889
LinkedIn

  • Werkt op detacheringsbasis voor overheid en non-profitorganisaties
  • Denkt bij Babbage Company mee aan professionalisering en inhoudelijke ontwikkeling

 

Victor heeft gewerkt voor een zeer uiteenlopende typen business partners, zowel als woordvoerder, directieadviseur als projectleider en verander manager. Zijn eerste opdracht voor Babbage Company was bij ProRail in 2007. Daarna is hij voor Babbage onder meer gedetacheerd geweest bij de Vrije Universiteit en de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.

Na de heao-communicatie begon zijn carrière ooit als overheidsvoorlichter. Daarna werkte Victor voor verschillende communicatieadviesbureaus voor opdrachtgevers als bol.com en Lilly Pharma, en voerde hij interim opdrachten uit voor bedrijven als Ahold en Nokia. Werken in het algemeen belang geeft hem veel voldoening; zo was Victor lid van een reorganisatieteam bij de provincie Noord-Holland en communicatieadviseur voor een ministerie bij een groot tunnelbouwproject.

Victor weet graag méér over een onderwerp en maakt graag de verbinding tussen strategie en uitvoering, waarbij hij ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Veranderingsprocessen vindt hij interessant en ook zonder vaste kaders lost hij problemen op en komt hij tot resultaat. Hij beschikt over een aanzienlijk relativeringsvermogen en kan ook vasthoudend zijn als het nodig is. Met zijn sociale vaardigheden en energie krijgt hij veel voor elkaar, maar hij hecht eraan het sámen te doen - en inhoud en onderbouwing moeten kloppen.

Victor is een echte familieman, helpt met genoegen zijn drie zonen en dochter hun weg te vinden in de maatschappij en gaat er graag met zijn partner op uit. Tussendoor schrijft hij blogs en recensies op onder andere de boekensite hebban.nl, werkt hij in de tuin en pakt hij af en toe de racefiets. 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.