Nieuwe categorie

Fleur van Hoeve

Fleur van Hoeve - Junior Recruiter
fleur.van.hoeve@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 40 12 26 76
LinkedIn

Van jongs af aan brengt Fleur al veel tijd in het buitenland door en is ze een geboren avonturier. Ze komt graag onder de mensen en vindt het leuk om haar enthousiasme te delen met anderen. Daarnaast is ze geïinteresseerd in kunst en cultuur en heeft ze een grote passie voor gastvrijheid.
Dit is goed tot zijn recht gekomen in haar tijd op de Hotel Management School Maastricht, waar ze naast het halen van haar Bachelor ook stage liep in de hotellerie in Thailand én op de marketingafdeling van het Van Gogh Museum.
Na een mooie en indrukwekkende reis door Azië keerde Fleur terug naar Nederland en heeft Amsterdam nu als thuisbasis. Ze heeft recent haar pre-master Marketing behaald. Next step in haar carrière is de start als Junior Recruiter. Fleur gaat zich de ins en outs van het recruitmentvak eigen maken bij Babbage Company en deelt haar passie voor het marketing- en communicatievak met collega’s en kandidaten. 
 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.