Sheralyn BacasSheralyn Bacas - HR Adviseur
E sheralyn.bacas@babbage.nl
T (020) 441 4707  
LinkedIn

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers. Ze heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de HR en je kunt dan ook bij haar terecht voor al je vragen omtrent contracten, arbeidsvoorwaarden, verzuim, maar ook voor opleiding en ontwikkeling. En wat ze niet weet, zoekt ze graag voor je uit.

Sheralyn volgt naast haar baan ook nog een opleiding tot salarisadministrateur en verder besteedt ze haar tijd vooral aan haar gezin. Ze woont samen met haar vriend vlakbij het strand en heeft 2 schoolgaande kinderen. Ook staat ze graag in de keuken, of het nu gaat om een lasagne, uitgebreide rijsttafel of een heerlijke kokos-chocoladetaart… niets is te gek. Maar blijf wel af van haar keukengerei, de keuken is tenslotte haar domein!

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.