Werken bij Babbage Company

Wij zijn altijd op zoek naar talent met affiniteit voor recruitment en marketing & communicatie. Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met jou.

Werken bij Babbage Company betekent werken in een ondernemend en hecht team. Wij zijn qua persoonlijkheden en achtergronden allemaal heel anders, en dat is juist wat het werken bij Babbage Company zo leuk maakt! Wat ons bindt is enthousiasme, een gezonde dosis humor en een passie voor het werken met mensen. Daarnaast is kennis van het vak bij Babbage heel belangrijk, bij onze eigen Babbage Academy kun je het hele jaar door interessante workshops bijwonen.

Vacature Recruitment Consultant Marketing & Communicatie

Wil jij werken in het gezelligste team van Amsterdam? Waar elke dag anders is? Heb je affiniteit met marketing en communicatie en houd je van afwisseling? Wij zoeken een commerciële, energieke en flexibele recruiter om ons team te versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het gehele werving & selectie proces van (interim) marcom professionals. Interesse? Check dan onze mogelijkheden als Recruitment Consultant Marketing en Communicatie. Vaste functie, 32-40 uur per week in Amsterdam. 

Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

 

Vacature Administratief medewerker - Parttime

In korte tijd zijn wij flink gegroeid. Ter uitbreiding van ons Team Administratie zijn wij op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker voor ongeveer 20-24 uur per week. Interesse? Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of check de vacature!

Vacature Adviseur Overheidscommunicatie

Wil jij het verschil maken als communicatieadviseur voor gemeentes, provincies, de Rijksoverheid en andere (semi-)overheidsorganisaties? Wil jij werken voor complexe organisaties, ben je maatschappelijk betrokken en heb jij affiniteit met politiek-bestuurlijke omgevingen? Zoek jij flexibiliteit in je werk en vind je het leuk om je op projectbasis voor verschillende organisaties in te zetten? Dan past Babbage Company perfect bij jou! Als Adviseur (Rijks)overheidcommunicatie bij Babbage Company wordt je gekoppeld aan passende opdrachten en krijg je de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opdrachten als communicatieadviseur, online- of social media adviseur, contentmarketeer, woordvoerder of persvoorlichter. Opdrachtgevers waar je als adviseur overheidscommunicatie zal werken zijn bijvoorbeeld Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Justitie en Veiligheid, UWV, RIVM, de Belastingdienst, Gemeente Amsterdam en provincie Overijssel.

Benieuwd hoe het is om als Babbage Project-Professional te werken? Lees dan hier de ervaringen van onze Communicatieadviseur  Lior Sela
Interesse in de vacature? Neem contact op met onze Recruitment Consultant Fleur van Hoeve of bekijk de vacature

Wil je meer weten over hoe detacheren werkt? Hier vind je alle informatie. 

 

 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.