Werken bij Babbage Company

Wij zijn altijd op zoek naar talent met affiniteit voor recruitment en marketing & communicatie. Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met jou.

Werken bij Babbage Company betekent werken in een ondernemend en hecht team. Wij zijn qua persoonlijkheden en achtergronden allemaal heel anders, en dat is juist wat het werken bij Babbage Company zo leuk maakt! Wat ons bindt is enthousiasme, een gezonde dosis humor en een passie voor het werken met mensen. Daarnaast is kennis van het vak bij Babbage heel belangrijk, bij onze eigen Babbage Academy kun je het hele jaar door interessante workshops bijwonen.

Teamlead/Senior Consultant W&S

Weet jij opdrachtgevers en marcomprofessionals te verbinden als geen ander en is relatiemanagement één van jouw sterkste vaardigheden? Ben je een ervaren Recruitment Consultant met leidinggevende kwaliteiten die er klaar voor is om de lead te nemen en verder te bouwen aan ons Werving & Selectie (W&S) team? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Als Teamlead/Senior Consultant W&S geef jij de dagelijkse leiding aan het W&S recruitmentteam, waar jij met jouw kennis en expertise het gehele werving & selectieproces van marcomprofessionals in goede banen weet te leiden! 
Meer weten? Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter bij Babbage Company weet jij als geen ander het juiste communicatietalent met ons te verbinden. Wij zijn een ambitieuze organisatie en dit geldt ook voor onze groeiambities. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van onze eigen communicatieprofessionals en ons overig interne personeel zoals bijvoorbeeld recruitment consultants en administratief medewerkers. Iets voor jou?
Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

Junior Controller/Ervaren financieel medewerkerk

Ben je een doortastende en datagedreven financial die ons financeteam wil komen versterken als junior controller? Ben je toe aan een volgende loopbaanstap en wil je je snel ontwikkelen en doorgroeien naar controller? Dan zoeken we jou!
Meer weten? Neem contact op met  Carina Snaas of bekijk de vacature!

Vacature Recruitment Consultant Marketing & Communicatie

Wil jij werken in het gezelligste team van Amsterdam? Waar elke dag anders is? Heb je affiniteit met marketing en communicatie en houd je van afwisseling? Wij zoeken een commerciële, energieke en flexibele recruiter om ons team te versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het gehele werving & selectie proces van (interim) marcom professionals. Interesse? Check dan onze mogelijkheden als Recruitment Consultant Marketing en Communicatie. Vaste functie, 32-40 uur per week in Amsterdam. 
Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

Talent Sourcer

Combineer jij graag je adviesvaardigheden met een commerciële drive? Vind je het leuk om eigenaar te zijn van het volledige recruitmentproces? Spreekt zowel de commerciële als inhoudelijke kant van recruitment jou aan? En ben jij een held in relatiebeheer? Welkom bij Babbage Company! We zijn namelijk op zoek naar HBO en WO studenten die een expert zijn of willen worden in het vinden van mensen in deze krappe arbeidsmarkt via Facebook, LinkedIn en Instagram. Word jij onze nieuwe online Talent Sourcer? 
8-16 upw, in Amsterdam.
Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

 

Communicatieadviseur Overheid

Ben jij maatschappelijk betrokken en werk je graag in een complexe, bestuurlijke omgeving? Zoek jij de zekerheid van een vaste baan én afwisseling? Kom dan werken als Communicatieadviseur Overheid bij Babbage Company en ga aan de slag voor verschillende overheidsorganisaties.
Benieuwd hoe het is om als Babbage Project-Professional te werken? Lees dan hier de ervaringen van onze Communicatieadviseur Lior Sela
Interesse in de vacature? Neem contact op met onze Recruitment Consultant Celine van der Wal of bekijk de vacature
Wil je meer weten over hoe detacheren werkt? Hier vind je alle informatie. 

Contentspecialist

Werk je graag in een vast team én schrijf je het liefst teksten, (content)strategieën of verpletterende socialmediaposts voor diverse opdrachtgevers? In deze functie kan het allebei! Je werkt in een dynamisch, betrokken en warme organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sounds good? Dan horen we graag van jou! 
Neem contact op met onze Manager Projecten - Communicatie & Content Merlijn Wessels of bekijk de vacature!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.