Werken bij Babbage Company

Wij zijn altijd op zoek naar talent met affiniteit voor recruitment en marketing & communicatie. Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met jou.

Werken bij Babbage Company betekent werken in een ondernemend en hecht team. Wij zijn qua persoonlijkheden en achtergronden allemaal heel anders, en dat is juist wat het werken bij Babbage Company zo leuk maakt! Wat ons bindt is enthousiasme, een gezonde dosis humor en een passie voor het werken met mensen. Daarnaast is kennis van het vak bij Babbage heel belangrijk, bij onze eigen Babbage Academy kun je het hele jaar door interessante workshops bijwonen.

Vacature Recruitment Consultant Marketing & Communicatie

Wil jij werken in het gezelligste team van Amsterdam? Waar elke dag anders is? Heb je affiniteit met marketing en communicatie en houd je van afwisseling? Wij zoeken een commerciële, energieke en flexibele recruiter om ons team te versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het gehele werving & selectie proces van (interim) marcom professionals. Interesse? Check dan onze mogelijkheden als Recruitment Consultant Marketing en Communicatie. Vaste functie, 32-40 uur per week in Amsterdam. 

Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

 

Assistent Back Office

Heb je een Finance achtergrond en ben je administratief sterk? In korte tijd zijn wij flink gegroeid. Om de processen en procedures te verbeteren hebben wij, in eerste instantie, tijdelijk ondersteuning nodig op onze Back Office. De Back office bestaat momenteel uit 3 Finance medewerkers en 2 HR medewerkers. Je zult voornamelijk de financiële administratie ondersteunen. 20-32 uur per week. Interesse?

Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas!

Creatieve Contentspecialist

Ben jij een ster in het schrijven van aantrekkelijke, inspirerende en creatieve content? Of het nu om een artikel, nieuwsbrief, een social media post of om website pagina’s gaat.. En weet je daarmee voor belangrijke ‘bouwstenen’ te zorgen voor ijzersterke storytelling richting onze verschillende doelgroepen: marcom- & contentprofessionals en opdrachtgevers? En wil je graag werken in een dynamische en ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief? Dan zijn we op zoek naar jouw vlotte pen! Voor ons Marcomteam zijn wij per direct op zoek naar een Creatieve Contentspecialist. Vaste functie, 32-36 upw, in Amsterdam.

Neem contact op met onze Marketing & Communicatieadviseur Gioia Endt of bekijk de vacature!

 

Medewerker Trainingen

Kennis is macht... én een leven lang leren biedt carrièrekansen! Help je ons mee om content- & communicatieprofessionals op te leiden, te specialiseren c.q. bij te scholen? En hen continu een gevarieerd programma te bieden van trainingen, workshops & masterclasses over de trends en ontwikkelingen in het vak? Heb je affiniteit met schrijven en werk je graag in een dynamische, betrokken en warme organisatie waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder! Voor ons team Trainingen zijn we op zoek naar een Junior Trainingsadviseur (nieuwe functie)!

Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

 

Talent Sourcer

Combineer jij graag je adviesvaardigheden met een commerciële drive? Vind je het leuk om eigenaar te zijn van het volledige recruitmentproces? Spreekt zowel de commerciële als inhoudelijke kant van recruitment jou aan? En ben jij een held in relatiebeheer? Welkom bij Babbage Company! We zijn namelijk op zoek naar HBO en WO studenten die een expert zijn of willen worden in het vinden van mensen in deze krappe arbeidsmarkt via Facebook, LinkedIn en Instagram. Word jij onze nieuwe online Talent Sourcer? 
8-16 upw, in Amsterdam.

Neem contact op met onze Junior Recruiter Robin Spitters of bekijk de vacature!

 

(Junior) Recruitment Consultant W&S

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende job om jouw HR en/of marketing- & communicatie skills in te zetten op het gebied van recruitment? Wij leren jou graag de kneepjes van het vak! In combinatie met jouw proactieve instelling word je klaargestoomd voor een unieke rol. Met als doel dat je doorgroeit in een rol als recruitment consultant waarbij je verantwoordelijk wordt voor zowel klanten als kandidaten. Vaste functie, 32-40 upw in Amsterdam!

Meer weten? Neem contact op met onze HR Adviseur Sheralyn Bacas of bekijk de vacature!

Vacature Adviseur Overheidscommunicatie

Wil jij het verschil maken als communicatieadviseur voor gemeentes, provincies, de Rijksoverheid en andere (semi-)overheidsorganisaties? Wil jij werken voor complexe organisaties, ben je maatschappelijk betrokken en heb jij affiniteit met politiek-bestuurlijke omgevingen? Zoek jij flexibiliteit in je werk en vind je het leuk om je op projectbasis voor verschillende organisaties in te zetten? Dan past Babbage Company perfect bij jou! Als Adviseur (Rijks)overheidcommunicatie bij Babbage Company wordt je gekoppeld aan passende opdrachten en krijg je de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opdrachten als communicatieadviseur, online- of social media adviseur, contentmarketeer, woordvoerder of persvoorlichter. Opdrachtgevers waar je als adviseur overheidscommunicatie zal werken zijn bijvoorbeeld Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Justitie en Veiligheid, UWV, RIVM, de Belastingdienst, Gemeente Amsterdam en provincie Overijssel.

Benieuwd hoe het is om als Babbage Project-Professional te werken? Lees dan hier de ervaringen van onze Communicatieadviseur  Lior Sela
Interesse in de vacature? Neem contact op met onze Recruitment Consultant Lotte Biesenbeek of bekijk de vacature

Wil je meer weten over hoe detacheren werkt? Hier vind je alle informatie. 

Medior Communicatieadviseur (publieke communicatie)

Wil jij in een vaste functie toch projectmatig werken bij opdrachtgevers als de Rijksoverheid, UWV, COA en enkele grote gemeenten? Of het nu gaat om energietransitie, de omgevingswet, mobiliteit, ontwikkelingen in het sociaal domein, coronamaatregelen, complexe ICT trajecten of verandertrajecten: goed beleid kan niet zonder stevige communicatie. En wist je dat veel van de meest interessante opdrachten op deze onderwerpen worden uitgezet als project? Voor ons projectteam Communicatie zijn we op zoek naar Medior Communicatieadviseurs (publieke communicatie). 

Neem contact op met onze Managing Consultant Carina Snaas of bekijk de vacature!

 

Senior Communicatieadviseur (publieke communicatie)

Wil jij in een vaste functie toch projectmatig werken bij opdrachtgevers als de Rijksoverheid, UWV, COA en enkele grote gemeenten? Of het nu gaat om energietransitie, de omgevingswet, mobiliteit, ontwikkelingen in het sociale domein, coronamaatregelen, complexe ICT trajecten of verandertrajecten: goed beleid kan niet zonder stevige communicatie. En wist je dat veel van de meest interessante opdrachten op deze onderwerpen worden uitgezet als project? Voor ons projectteam Communicatie zijn we op zoek naar Senior Communicatieadviseurs (publieke communicatie). Lees snel verder! 

Neem contact op met onze Managing Consultant Carina Snaas of bekijk de vacature!

 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.