Pauline ThijssenPauline Thijssen  - Recruitment Consultant
E pauline.thijssen@babbage.nl
T (06) 1523 2353 - (020) 4414 707
LinkedIn

Na het afronden van haar Bachelor in Bestuur en Organisatie Wetenschappen en Master in Globalisation and Development Studies, begon Pauline aan haar eerste buitenland avontuur bij de VN in Rome. Zoekende naar een dynamische omgeving waar ze creatief kan denken, initiatief kan nemen en uiteraard bezig kan zijn met mensen, begon ze haar carriere als recruiter. Eerst bij een lifesciences start up en nu bij Babbage Company.

Haar passie voor mensen en maatschappelijke vraagstukken kan ze zowel kwijt als recruiter, als bestuurslid van een kleine stichting voor ontwikkelingssamenwerking. Haar kracht als recruiter is haar authenticiteit, empathisch vermogen en doortastenheid.

Risico’s durven nemen vormt een rode leidraad in Pauline’s leven en haar natuurlijke nieuwsgierigheid brengt haar hierdoor in bijzondere situaties. Na een jaar te hebben gewoond in Rome en een agricultuur project te hebben begeleid in Zambia is ze weer back to stay en geniet ze van salsa dansen, vintage markten en wereldkeukens in het prachtige Amsterdam.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.