Workshop Powerstory

Reinier RomboutsDatum: Dinsdag 27 juni 2017
Spreker: Reinier Rombouts, eigenaar Chief Storyteller
Kosten: € 99,- excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Iedereen heeft verhaal. Of je nu bestuurder, ondernemer of (communicatie)expert bent: je communiceert als een persoon met andere mensen. Maar wordt je publiek geraakt door wat je vertelt? Wie zijn publiek niet raakt, bouwt met zijn woorden een blinkende façade waarop alles afketst. Praat normaal en vertel een authentiek verhaal. ‘Echt’ zijn, is van levensbelang voor wie vertrouwd en geloofd wil worden. Alleen dan inspireer je mensen om in beweging te komen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop van Reinier Rombouts van Chief Storyteller laat hij je kennismaken met een eenvoudig en doeltreffend model voor storytelling. Dit model vormt het hart van het boek RAAK! Dat hij in 2017 uitbrengt met zijn Belgische collega Raf Stevens.

Voor het boek interviewden zij onder meer vele leiders, ondernemers en experts en daaruit bleek dat effectieve vertellers bewust of onbewust een drietrapsraket (IK – WIJ - NU) inzetten om mensen te bereiken, te raken en in beweging te brengen. Tijdens de workshop laat Reinier zien hoe die drietrapsraket werkt en hoe je hem zelf kunt lanceren. Of hoe je leiders in jouw organisatie adviseert om dit doeltreffend te doen.

Voor wie bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals die handvatten willen krijgen bij het adviseren van leiders, managers en bestuurders in de wijze waarop zij hun verhalen effectiever kunnen inzetten.

De sprekers

Reinier Rombouts schrijft over leiderschap en storytelling en adviseert bestuurders en ondernemers bij het vertellen van hun verhaal.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Workshop Powerstory
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits wiskundige, filosoof, uitvinder en werktuigbouwkundige die bekend werd als de ontwerper van de eerste geautomatiseerde, programmeerbare, mechanische rekenmachine, de voorloper van de elektronische computer.