Recommend your friend

Ken jij iemand die perfect op één van onze openstaande functies zou passen? Of heb jij ambitieuze mensen in jouw netwerk die je graag wil helpen aan een nieuwe marketing, communicatie of online uitdaging? Recommend your friend! Mocht deze professional ergens via ons aan de slag gaan, ontvang jij € 250,-!

Wij zoeken bijvoorbeeld meerdere Customer Journey Experts voor één organisatie! Dus ken jij een Customer Journey Expert? Laat het ons weten!

Hoe werkt het?
Mail de naam van de persoon en haar/zijn contactgegevens naar recommend@babbage.nl. Mocht de persoon - die nog niet bekend is bij Babbage Company - worden geplaatst én haar/zijn proeftijd van 1 maand wordt succesvol doorlopen, ontvang jij € 250,-. 

Je kunt vanzelfsprekend meerdere professionals doorgeven. Heb je vragen over de actie, neem dan contact op met één van onze consultants.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.