Workshop Social Media Strategie

Martijn Holtes

Datum: Donderdag 17 mei 2018
Spreker: Martijn Holtes | Just Connecting
Kosten: 99,- euro excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat… Er zijn teveel platformen om op te noemen! Moet je ze allemaal gebruiken of allemaal links laten liggen? Voordat je social media voor jou kunt laten werken, dien je eerst een stap terug te doen. Heb je weleens nagedacht wat je eigenlijk wilt bereiken met al je berichten? Wie wil je bereiken en wat ga je hen eigenlijk vertellen. En minstens zo belangrijk, wat levert het eigenlijk op?

Wat kun je verwachten?

In deze interactieve sessie van Martijn Holtes loop je door de 7 stappen van een social media strategie heen, zodat jij weet hoe je social media kunt inzetten om nu maar ook op lange termijn je doelstellingen te halen. Een mix van strategisch inzicht en praktijk zorgt voor een dynamische sessie, zonder dat je een technisch woordenboek nodig hebt.

Voor wie bedoeld?

Of je nu werkzaam bent in een grote landelijke organisatie of juist in een regionaal MKB-bedrijf, of je nu werkzaam bent als Online Marketeer of Communicatie medewerker. In alle gevallen biedt deze workshop een leidraad om social media verder te professionaliseren voor jouw organisatie. Maar ook als ZZP'er kun je deelnemen aan deze opleiding, hetzij voor je eigen bedrijf of voor een van je opdrachtgevers.

De spreker

Just Connecting

Martijn Holtes is sinds 2011 dagelijks bezig met een missie. Hoe kunnen we makkelijker, sneller, leuker, effectiever en efficiënter met elkaar in contact komen en blijven. Dit doet hij door de ontwikkelingen binnen de wereld van social media en online marketing te vertalen naar concrete oplossingen en strategieën. ‘Techniek alleen is niet genoeg. Elke professional moet begrijpen hoe die techniek de communicatie en het dagelijks leven ven mensen beïnvloed.’

Martijn is partner bij Just Connecting, een landelijk consultancy bureau op het gebied van social media, social selling en social business.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Programma: de 7 stappen van een social media strategie! (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.