Speeddeta Dinsdag

Dinsdag 10 april 2018 van 16.00 - 18.00 uur

Wil jij als marcom-professional graag projectmatig gaan werken, maar vind je de stap naar freelancer te groot? Wil je van vast naar interim, maar je nog niet druk maken over bijkomende zaken als acquisitie en administratie?

Dan hebben wij dé oplossing: detachering via Babbage. Meer weten? Kom naar onze Speeddeta Dinsdag op 10 april! De eerste Speeddeta op 6 maart was uitverkocht en een groot succes!

‘Dates’ met recruiters én gedetacheerden
Wij snappen dat je vragen hebt over deze vorm van werken en misschien ben je ook wel heel benieuwd bij welke profit- en non-profit organisaties je via ons zou kunnen werken. Op deze dinsdag heb je gesprekken met alle verschillende recruiters uit het Babbage Deta-team en kun je alle vragen aan ze stellen. Zo kun je zelf kijken of detachering bij je past en welke opdrachtgevers (zoals bijvoorbeeld A-merken, grote corporates, startups of gemeentes) interessant voor je zijn. Tijdens de gesprekken maken zij meteen een inschatting wat de mogelijkheden zijn voor jou. Naast de recruiters is het ook mogelijk te ‘daten’ met professionals die via ons gedetacheerd zijn en zo hun detachering ervaringen te bespreken.

Chillen kun je leren
Rina (choreograaf, trainingsactrice en al vaker gedetacheerd via ons) geeft aan het eind van de speeddates ook de meditatie-workshop Chillen kun je leren. Een leuke afsluiter van een leerzame middag!

Aanmelden
De Speeddeta Dinsdag is op dinsdag 10 april en begint om 16.00 uur bij ons op kantoor in Amsterdam en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Wil je aanwezig zijn of wil je meer weten over deze middag? Mail dan je inschrijving/vraag naar Carina Snaas via carina.snaas@babbage.nl. De inschrijving is vanzelfsprekend kosteloos.

We zien je graag op dinsdag 10 april bij ons in Amsterdam!

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.