Speeddeta Dinsdag

Dinsdag 16 oktober 2018 van 16.00 - 17.30 uur

Wil jij als marcom-professional met overheidservaring graag projectmatig gaan werken, maar vind je de stap naar freelancer te groot? Wil je van vast naar interim, maar je nog niet druk maken over bijkomende zaken als acquisitie en administratie?

Dan hebben wij dé oplossing: detachering via Babbage. Meer weten? Kom naar onze Speeddeta Dinsdag op 16 oktober! De eerdere Speeddeta's waren uitverkocht en een groot succes!

‘Dates’ met recruiters én gedetacheerden
Wij snappen dat je vragen hebt over deze vorm van werken bij de overheid. Op deze dinsdag heb je gesprekken met alle verschillende recruiters uit het Babbage Deta-team en kun je alle vragen aan ze stellen. Zo kun je zelf kijken of detachering bij je past en welke opdrachtgevers (zoals bijvoorbeeld UWV, verschillende gemeentes of COA) interessant voor je zijn. Tijdens de gesprekken maken zij meteen een inschatting wat de mogelijkheden zijn voor jou. Naast de recruiters is het ook mogelijk te ‘daten’ met professionals die via ons gedetacheerd zijn en zo hun detachering ervaringen te bespreken.
 

Aanmelden
De Speeddeta Dinsdag is op dinsdag 16 oktober en begint om 16.00 uur bij ons op kantoor in Amsterdam en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Wil je aanwezig zijn of wil je meer weten over deze middag? Mail dan je inschrijving/vraag naar Thom van Houten via Thom.van.houten@babbage.nl. Deze inschrijving is vanzelfsprekend kosteloos.

We zien je graag op dinsdag 16 oktober bij ons in Amsterdam!

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.