Thom van Houten

Thom van Houten - Recruitment Consultant
E thom.van.houten@babbage.nl
T 020 441 4707
M 06 24 32 77 92
LinkedIn | Twitter

Thom heeft een grote interesse in verschillende culturen, talen en Latijns-Amerika. Met dit in zijn gedachten was de keuze snel gemaakt om International Business & Management te gaan studeren. Vooral het contact met mensen uit verschillende landen sprak hem daarbij aan; hij leerde de Spaanse taal goed spreken doordat hij o.a. in het laatste jaar van zijn studie in Mexico heeft gewoond.

Daarna heeft hij een tijdlang als financieel adviseur gewerkt bij ING en recent heeft hij de switch naar het recruitmentvak gemaakt. Tijdens zijn stage had hij al een beetje aan het recruitmentvak mogen proeven. En het combineren van zijn commerciële ervaring met een functie waar de (vak)mens centraal staat is voor hem de juiste match!

Als Recruitment Consultant bij Babbage Company richt hij zich vooral op de ad interim vacatures, voor profit en non-profit organisaties. Thom kenmerkt zich o.a. door zijn sterke inlevingsvermogen en vasthoudendheid en wil hiermee alles op alles zetten om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken.

In zijn vrije tijd kan Thom erg genieten van op pad gaan met vrienden en nieuwe plekken ontdekken in Amsterdam. Daarnaast bezoekt hij graag een festival, doet hij aan yoga en vindt hij het leuk om in het weekend uitgebreid te koken.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.