Office Assistant

Wil jij je inzetten voor mensen in onze samenleving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? En een bijdrage leveren aan het gegeven dat zij goed voor de dag komen bij hun potentiële werkgever? Dan is Dress for Succes op zoek naar jou!
Amsterdam (hybride)
minder dan 16 16
Status: Open

Your responsibilities as a Office Assistant

In de rol als Office Assistant ben je dé steunpilaar van het landelijk bestuur. Niet op een kantoor, maar lekker vanuit huis. Dit doe je door zowel telefonisch als via e-mail het eerste aanspreekpunt te zijn voor de winkels, bestuursleden en relaties. Ook zorg je ervoor dat onze website altijd up-to-date is, plaats je berichten op onze social media kanalen en redigeer je onze nieuwsbrief. Daarnaast beheer je onze Dropbox, notuleer je bij onze bestuursvergaderingen en plan je de nodige bijeenkomsten in. Dit kan grotendeels op momenten die jij zelf kiest, tenzij er sprake is van een belangrijke vergadering of bijeenkomst. Tenslotte ben je eerste aanspreekpunt, vraagbaak en troubleshooter voor de winkels als het gaat om ons registratiesysteem.

Je krijgt de mogelijkheid om een belangrijke schakel te vormen in de communicatie binnen (winkels, bestuursleden) Dress for Succes, maar ook daarbuiten (klanten, relaties).

We are looking for a professional with

Eisen

  • Je beschikt over een vlotte pen;
  • Je bent handig met de computer als het gaat om een CMS of registratiesysteem;
  • Je hebt al (enige) kennis over het inzetten van social media.

Wensen

  • Het is een pré als je affiniteit hebt met de kledingbranche en/of de arbeidsmarkt.

Competenties

  • Je bent dienstverlenend ingesteld;
  • Je haalt er voldoening uit om relaties aan te gaan/te onderhouden;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

The organisation and team

Vrijwilligersorganisatie Dress for Success voorziet mensen met een krappe beurs van een passende outfit voor een succesvol sollicitatiegesprek. In Nederland telt Dress for Succes 10 winkels. Met veel enthousiasme zorgen al onze vrijwilligers ervoor dat zoveel mogelijk klanten goed gekleed en vakkundig geadviseerd naar hun sollicitatiegesprek kunnen.

Dress for Success maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het landelijk bestuur in Nederland vormt de schakel tussen Dress for Success Worldwide en de Nederlandse organisatie.

Remuneration and Benefits

  • Dit is een baan van 12- 16 uur per week;
  • Standplaats: Utrecht (hybride): Aangezien wij geen kantoor hebben, werk je grotendeels vanuit huis. Soms zijn er bijeenkomsten op locatie;
  • Het betreft een onbezoldigde functie, waar bij reis- en onkosten worden vergoed en je een vrijwilligersvergoeding van € 100,- per maand ontvangt.

Hours

12-16 uur per week.

Status

Open.
Office Assistant

Teaser 9

When vacancies or contracts arise, we first search within our own network. Sign up and activate your own 'My Babbage'-profile.
Quick application

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!

Babbage Company uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.