Workshop Van visie naar #

Datum: Donderdag 14 juni 2018
Spreker: Communicatiestrateeg bij Q & A | Communicatie
Kosten: 99,- euro excl. BTW, drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Inmiddels is het belang van social media door iedereen erkend. Maar welk kanaal kies je? En wanneer en op welke wijze maak je gebruik van een kanaal? En zijn je boodschap en kanaal wel congruent met de missie, visie en strategie van je organisatie? Want elke app heeft een ander bereik en sommige kanalen zijn alweer ouderwets. Sommige organisaties blinken uit op social media, maar er zijn ook tenenkrommende voorbeelden. Wat zijn de best & worst case scenario’s anno 2017? Wat kunnen we leren van de fouten van anderen? En, wat maakt de besten zo goed?

Wat kun je verwachten?

Hoe vertaal je een goede visie, een sterke corebusiness door naar een herkenbaar social mediabeleid? Tijdens deze interactieve Vakimpuls laat Chris Janssen, CommunicatieTalent 2015 en communicatiestrateeg bij Q & A | Communicatie, je zien hoe social media in te zetten zijn als krachtige onderdeel van de gehele communicatiemix.

De spreker

Chris Janssen is communicatiestrateeg bij Q & A | Communicatie en werd door zijn online (social) strategie voor SAIL Amsterdam 2015 CommunicatieTalent 2015. Na zijn studie Communicatie heeft hij aantal stages doorlopen in politiek Den Haag, onder andere in het campagneteam van de VVD. 

Chris heeft ondanks zijn nog jeugdige leeftijd al een heel scherp doorleefde opvatting over communicatie. Hij kan zijn vaak uitgesproken ideeën vanwege zijn (door iedereen geroemde) sociale vaardigheden ook op grote groepen overbrengen. Waardoor zijn plannen ook echt in de praktijk worden gebracht.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.