Workshop Voice Search

Datum: Donderdag 29 maart 2018
Spreker: Lode Broekman, docent Digitale Marketing Hogeschool van Amsterdam / Consultant K2 Marketing 
Kosten: 99,- euro excl. BTW, drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Virtuele assistenten zijn sterk in opkomst en nemen plaats in de woonkamer. Apple, Google, Amazon, allemaal zijn ze aanspreekbaar en voeren ze klusjes uit. “Doe dit, doe dat”. “Help eens hier mee”. Wat zijn de verschillende aanbieders, wat zijn de mogelijkheden, welke ontwikkelingen zijn er te verwachten?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop van Lode Broekman laat hij je kennismaken met de diverse ontwikkelingen op zowel het technologische, commerciële als het sociale gebied rondom deze slimme apparatuur. Waar staan we en waar gaat het naar toe?

Voor wie bedoeld?

Deze workshop is voor communicatie- en marketingprofessionals die meer willen weten over virtuele assistenten en voice search.

De spreker

Lode Broekman is een enthousiaste, betrokken docent Digital Marketing op de Hogeschool van Amsterdam, met ruim 25 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie. Hij staat bekend om zijn creatieve, klantgerichte en zeer pragmatische oplossingen in adviestrajecten voor K2 Marketing BV en zijn boeiende presentaties.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor) 
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.