Workshop Creatieve Communicatiestrategieën

Wil Michels

Datum:15 september 2020
Spreker: Wil Michels, docent en schrijver
Kosten: 125,- euro excl. BTW, incl. drankjes, broodjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Hoe vertaal je een organisatie strategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat deze workshop jou biedt.

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht krijg je de belangrijkste actuele analysetools. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart dat de strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is. Je ontdekt de kracht van denken vanuit metaforen. Kortom: een workshop met tempo, humor en veel inzichten.

'Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien'

Voor wie bedoeld?

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met ‘Ja, maar…’ Wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een inspirerende strategische aanpak.

De spreker

Communicatiestrategie

Wil Michels is al jaren één van de bestverkopende auteurs van communicatieboeken. Hij schreef het Handboek Communicatie dat het standaardwerk is op Hbo-opleidingen. Momenteel schrijft hij een boek over fanstrategie. Hij is directeur van een eigen communicatiebureau en is docent bij Fontys Hogeschool Communicatie. Verder geeft hij veel gastlessen en workshops. Vooral over zijn boek Communicatiestrategie en creatieve workshops op basis van zijn boek Brand-id. Zijn kracht is het complexe eenvoudig maken en een creatieve vertaalslag geven aan stoffige theorie.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven voor de workshop Creatieve Communicatiestrategieën

 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.