Workshop WordPress

Roy SahupalaDatum: Donderdag 15 maart 2018
Spreker: Roy Sahupala, Multimedia Deskundige
Kosten: € 99,- excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Je wilt dolgraag een professionele website, maar niet afhankelijk zijn van een webdesigner of programmeur. Met WordPress – het meest gewaardeerde CMS ter wereld – kan iedereen eenvoudig zijn eigen website bouwen en onderhouden.

Wat kun je verwachten?

Roy Sahupala legt je tijdens de workshop ‘Introductie WordPress’ stap voor stap uit wat WordPress is, wat je er mee kan doen en hoe ook jij zonder enige technische kennis zelf een professionele website kunt opzetten.

Voor wie bedoeld?

De training ‘Introductie WordPress’ is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met WordPress maar wel heel graag zelf een WordPress-site wilt bouwen.

De spreker

Roy is na zijn opleiding aan de Academie Industriële Vormgeving Eindhoven (nu Design Academy) opgeleid als multimediaspecialist. Daarna werkte hij bij diverse multimediabureaus. In 2000 startte Roy zijn bedrijf WJAC Multimedia (With Jazz and Conversations). WJAC levert multimediaproducten voor zeer uiteenlopende klanten en reclamebureaus. Sinds 2001 is Roy ook actief als docent en verzorgt WordPress trainingen voor Douro Media.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Programma introductie WordPress
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.