Media-Analyse

SRM
verschillende startdata, Utrecht

Evenement

Babbage Company en SRM zien een groeiende vraag naar communicatieprofessionals die o.b.v. van alle beschikbare data analyses kunnen maken of uitzetten, die als input gebruikt kunnen worden in allerlei communicatiecases binnen met name de Rijksoverheid, maar zeker ook daarbuiten. Daarom hebben Babbage Company en SRM samen met een aantal experts een nieuwe, brede leergang Omgevingsanalyse ontwikkeld. Heb jij voor je werk meer behoefte aan smallere kennis? Bekijk dan vooral ook welke onderdelen je los kunt trainen.

Startdatum: verschillende startdata
Locatie: Utrecht

 Momenteel zij wij nog bezig met de laatste aanscherpingen van het programma. Definitief inschrijven kan wanneer het volledige programma staat. Houd deze pagina in de gaten!

In samenwerking met SRM
De Leergang Omgevingsanalyse is een initiatief van Babbage Company en SRM.

Voor wie

Je bent een communicatieadviseur die meer wil weten over wat omgevingsanalyse is, welke methoden/bronnen er zijn, wat je wanneer en hoe inzet. Maar vooral ook wat het verschil is tussen media monitoring, crisisanalyse, media analyse en omgevingsanalyse. Hoe kader je een vraag voor de opdrachtgever/maak je een goede intake, welke input kun je verwachten en hoe kan je dit vertalen naar een goed advies richting je stakeholders en opdrachtgevers. Dit programma is ook interessant wanneer je juist alle kennis zelf wilt vergaren om aan de slag te gaan als omgevingsanalist.

Programma volledige leergang Omgevingsanalyse

Het programma bestaat uit een aantal trainingsdagen. Een aantal onderdelen van de totale leergang zijn ook als losse training te volgen.

  • Dag 1: Kick-off (halve dag)
  • Media monitoring (1 dag)
  • Crisisanalyse (1 dag)
  • Media analyse (2 dagen)
  • Omgevingsanalyse (1 dag)

Het uitgebreide programma vind je op de website van SRM

Eindopdracht

Met de verkregen kennis ga je aan de slag met een echte case die je vervolgens inlevert (halve dag begeleiding bij het maken van de eindopdracht)

Toptrainers uit de praktijk

Keesjan Steverink, Letty Francissen en Annemiek Stuurman zijn jouw trainers tijdens deze training. Zij zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Inschrijven

Interesse in deze training? Inschrijven kan via de website van SRM.

Heb je vragen over deze training? Stuur een mailtje naar academy@babbage.nl of neem contact op met Gioia Endt.

Voorproefje?

Tijdens C-week21 organiseerden Babbage Company & SRM een ronde tafel sessie. Terugkijken kan hier.

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!