Kennis delen

Babbage Academy organiseert sinds 2009 masterclasses en workshops voor marketing-, communicatie- en online professionals. Een gevarieerd aanbod, inspelend op de trends uit het vak. De workshops en masterclasses worden gegeven door zowel vooraanstaande sprekers en trainers uit het vakgebied, als door professionals en opdrachtgevers om best practices te delen. Ook werken we samen met opleidingsinstituten zoals SRM en brancheorganisaties zoals Logeion. Babbage Academy kent verschillende instapniveaus en een deel van ons programma aanbod is NIMA geaccrediteerd.

Heb je vragen over het programma of over je inschrijving?

Neem contact op

Workshop Factor C najaar 2021

Factor C bestaat al langere tijd en is op meer plaatsen en manieren doorontwikkeld. In het webinar Factor C leer je waar het vandaan komt en hoe het werkt. Ook maak je kennis met twee basiswerkvormen die helpen om een project of programma scherper in beeld te krijgen en vervolgens beter op anderen aan te kunnen sluiten.
12 oktober 2021, Music Meeting Lounge Amstelveen
Music Meeting Lounge, Amstelveen

Taalcongres van De Redactie

Het Taalcongres van De Redactie is het meest veelzijdige evenement voor journalisten, redacteuren en communicatieprofessionals die in één dag meer willen leren over verschillende onderdelen van hun werk. Daarnaast geniet je van een lekkere lunch en een gezellige borrel die je de gelegenheid biedt om te netwerken met vakgenoten.
14 oktober 2021
De Observant, Amersfoort

Workshop Neuromarketing door Letty de Nijs

Marketing en communicatie draait om verleiding. Het verleiden van de ander om in te gaan op jouw verzoek. Dat verzoek kan zijn het aanpassen van een bepaalde gewoonte (minder autorijden), het kopen van een product of het gaan gebruiken van een dienst.
4 november 2021, Rosarium Amsterdam
Rosarium, Amsterdam

Webinar 'Kickass Content' door Kirsten Jassies - Babbage Company & Young Logeion

Samen met Young Logeion organiseren wij het webinar 'Kickass Content voor social media'. Expert Kirsten Jassies neemt jou als startende communicatieprofessional mee in de wereld van drone dudes, selfie queens, meme lords en filter wizards en geeft je handvatten om de beste content voor social media te creëren.
Dinsdag 9 november, 14.00-15.30, via Zoom
Online, via zoom

Webinar Geweldloze Communicatie

Wat kun je doen als je weerstand verwacht? In deze training leer je van Simon Groen zo communiceren dat je de ontvanger van je boodschap meekrijgt in de meest uitdagende situaties.
24 november 2021, Online via Zoom
Online, via Zoom

Training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. Deze Masterclass leer je onder andere wat de rollen zijn voor communicatierofessionals binnen de overheid, je leert van bestaande overheidscampagnes en je leert wat de rol van Factor C is. De training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid is een iniatief van Babbage Company en SRM
start 21 september 2021 (3 dagen)
SRM

Workshop FANstrategie

Scherpe inzichten, verrassende perspectieven, humor en praktische tips. In één avond maakt Wil Michels je fan van de fanstrategie.
7 december 2021, Music Meeting Lounge, Amstelveen
Music Meeting Lounge, Amstelveen

Leergang Omgevingskennis

Babbage en SRM zien een groeiende vraag naar communicatieprofessionals die o.b.v. van alle beschikbare data analyses kunnen maken of uitzetten, die als input gebruikt kunnen worden in allerlei communicatiecases binnen met name de Rijksoverheid, maar zeker ook daarbuiten. Daarom hebben Babbage Company en SRM samen met een aantal experts een nieuwe, brede leergang Omgevingskennis ontwikkeld. Heb jij voor je werk meer behoefte aan smallere kennis? Bekijk dan vooral ook welke onderdelen je los kunt trainen.
start 8 oktober 2021, Utrecht
SRM

Volg ook trainingen bij De Redactie

Sinds het voorjaar van 2021 is De Redactie een onderdeel van Babbage Company. Nieuwsgierig naar de trainingen van De Redactie? Neem snel een kijkje!
meerdere data
divers

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.