Kennis delen

Babbage Academy organiseert sinds 2009 masterclasses en workshops voor marketing-, communicatie- en online professionals. Een gevarieerd aanbod, inspelend op de trends uit het vak. De workshops en masterclasses worden gegeven door zowel vooraanstaande sprekers en trainers uit het vakgebied, als door professionals en opdrachtgevers om best practices te delen. Ook werken we samen met opleidingsinstituten zoals SRM en brancheorganisaties zoals Logeion. Babbage Academy kent verschillende instapniveaus en een deel van ons programma aanbod is NIMA geaccrediteerd.

Heb je vragen over het programma of over je inschrijving?

Neem contact op

Maatwerkprogramma Woordvoerder

Wil jij je (door)ontwikkelen als woordvoerder? Babbage Academy helpt je daarbij! Of je al ervaring hebt als woordvoerder of je als communicatieprofessional wilt ontwikkelen, samenmet jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte!
Maatwerkprogramma

Training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. Deze Masterclass leer je onder andere wat de rollen zijn voor communicatierofessionals binnen de overheid, je leert van bestaande overheidscampagnes en je leert wat de rol van Factor C is. De training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid is een iniatief van Babbage Company en SRM
start in maart 2022 (3 dagen)
SRM

Webinar 'The Power of Podcast'

In de auto, tijdens de afwas of terwijl je ligt te zonnen: het luisteren naar podcasts is steeds populairder geworden. Hoe maak je eigenlijk een podcast? Tijdens de webinar 'The Power of Podcast' maak je kennis met het medium en de mogelijkheden voor jouw bedrijf
dinsdag 21 juni 2022, Online
Online

Summerschool 2022

Leer creatieve schrijftechnieken voor online teksten, doe de apk-check voor (eind)redacteuren of leer professionele filmpjes maken met je smartphone: in juni, juli en augustus hebben we voor alle contentmakers weer een interessant Summerschool-aanbod! We nodigen je uit in in het oude dorp van Amstelveen voor een leerzame én ontspannen dag. Wat wil jij leren deze zomer?
28 juni 2022 tot 26 augustus 2022
Landgoed De Reehorst, Driebergen

Training Burgerparticipatie

Een burgerparticipatietraject planning en uitvoeren dat verder gaat dan een verplicht nummer. Dat leer je in de eendaagse training Burgerparticipatie van trainer Aart Paardekoper. Deze training is een onderdeel van Summerschool 2022!
11 juli 2022 (Summerschool 2022)
Landgoed De Reehorst, Driebergen

Training Adviesvaardigheden

Je advies afstemmen op de behoeften van de geadviseerde. In deze overtuigende training leer je van Simon Groen een verbindende methode die ervoor zorgt dat je advies eerder wordt aangenomen. Deze training is een onderdeel van Summerschool 2022!
13 juli 2022 (Summerschool 2022)
Landgoed De Reehorst, Driebergen

Training Persberichten schrijven

Met jouw verhaal het nieuws halen. In deze training van Eugène van Haaren leer je wat nieuwswaarde heef en hoe je het verhaal van jouw organisatie onder de aandacht brengt. Onderdeel van Summerschool 2022!
26 augustus 2022 (Summerschool 2022)
Landgoed De Reehorst, Driebergen

Workshop Creatieve Communicatiestrategieën

Hoe vertaal je een organisatie strategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat deze workshop jou biedt.
14 september 2022
Music Meeting Lounge, Amstelveen

Het Taalcongres 2022

Hét meest veelzijdige evenement voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren: dat is Het Taalcongres van De Redactie. Een dag vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie en communicatie. Het thema van dit jaar is: MAAK!
6 oktober 2022, Amsterdam Art Center
Amsterdam Art Center

Training Factor C: Communiceren met projecten

Vergroot je impact als facilitator en adviseur. In de training Factor C: Communiceren met projecten leer je projecten communicatiever maken, zonder op de stoel van de projectleider te gaan zitten.
Tweedaagse training, 7 & 14 oktober 2022
Amsterdam Art Center

Workshop De essentie van je merk

In deze workshop leer je de kernwaarden van je organisatie op een creatieve manier uitdragen. Lees hieronder meer over de inhoud en over branded content expert Esther Mutsaers.
11 oktober 2022
Music Meeting Lounge, Amstelveen

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.