Kennis delen

Babbage Academy organiseert sinds 2009 masterclasses en workshops voor marketing-, communicatie- en online professionals. Een gevarieerd aanbod, inspelend op de trends uit het vak. De workshops en masterclasses worden gegeven door zowel vooraanstaande sprekers en trainers uit het vakgebied, als door professionals en opdrachtgevers om best practices te delen. Ook werken we samen met opleidingsinstituten zoals SRM en brancheorganisaties zoals Logeion. Babbage Academy kent verschillende instapniveaus en een deel van ons programma aanbod is NIMA geaccrediteerd.

Heb je vragen over het programma of over je inschrijving?

Neem contact op

Maatwerkprogramma Woordvoerder

Wil jij je (door)ontwikkelen als woordvoerder? Babbage Academy helpt je daarbij! Of je al ervaring hebt als woordvoerder of je als communicatieprofessional wilt ontwikkelen, samenmet jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte!
Maatwerkprogramma

Het Taalcongres 2022

Hét meest veelzijdige evenement voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren: dat is Het Taalcongres van De Redactie. Een dag vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie en communicatie. Het thema van dit jaar is: MAAK!
6 oktober 2022, Amsterdam Art Center
Amsterdam Art Center

Workshop Branding

Hoe analyseer en activeer je merken? Hoe pas je de verschillende zienswijzenstromingenopvattingen binnen branding praktisch toe? Dat is precies wat je leert in deze workshop!
11 oktober 2022
Music Meeting Lounge

Workshop Burgerparticipatie

In deze workshop leer je van Aart Paardekooper een burgerparticipatietraject plannen en uitvoeren dat verder gaat dan een verplicht nummer.
9 november 2022
Music Meeting Lounge

Training Factor C: Communiceren met projecten

Vergroot je impact als facilitator en adviseur. In de training Factor C: Communiceren met projecten leer je projecten communicatiever maken, zonder op de stoel van de projectleider te gaan zitten.
Eendaagse training, 18 november 2022
Amsterdam Art Center

Training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. Deze Masterclass leer je onder andere wat de rollen zijn voor communicatierofessionals binnen de overheid, je leert van bestaande overheidscampagnes en je leert wat de rol van Factor C is. De training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid is een iniatief van Babbage Company en SRM
start december 2022 (3 dagen)
SRM

Workshop Crisiscommunicatie

Hoe voldoe je aan de verwachtingen, waarden en normen van de omgeving tijdens een crisis? Dat is precies wat je leert in deze workshop!
1 december 2022
Music Meeting Lounge

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.