Ontdek onze

Contentmarketing-vacatures en -professionals

Contentmarketng heeft zich de laatste jaren stevig genesteld in het marketinglandschap. Ben je op zoek naar een professional die je contentstrategie kan opstellen en uitvoeren? Of ben je zelf specialist in het coördineren en/of maken en verspreiden van tekstuele en audiovisuele content? Babbage Company koppelt al meer dan 23 jaar communicatie- en marketingprofessionals aan opdrachtgevers. We hebben regelmatig contentmarketing-vacatures, die wij uitzetten binnen ons netwerk van specialisten.

Ontdek al onze content vacatures

in Hoevelaken/hybride
in Hoevelaken/hybride
in Ede / hybride
in Apeldoorn hybride

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een marketingstrategie waarbij bedrijven, merken en organisaties waardevolle content bieden om de doelgroep aan zich te binden. Onder content verstaan we o.a. blogartikelen, video's, infographics en podcasts, die je plaatst of verspreidt op je website of social media. Ook offline kan contentmarketing worden toegepast. Denk aan gratis magazines (zoals Albert Heijn's Allerhande en ANWB's Kampioen) en artikelen in vakbladen. Het gaat er bij contentmarketing niet zozeer om dat je je bedrijf en diensten aanprijst. Je levert waardevolle informatie in de belevingswereld van de doelgroep, zodat deze bekend raakt met je merk en jou als expert gaat zien. 

Vacatures contentmarketing vinden

Is voorgaande gesneden koek voor je? En heb je een opleiding en/of ervaring in contentmarketing? Vacatures in jouw vakgebied vind je hier. Solliciteer op functies als Coördinator Content & Branding, (Senior) Content Marketeer en Content Manager. Wie weet kom je binnenkort te werken bij een van onze uitdagende opdrachtgevers. Onze klanten bestaan uit diverse (semi-)overheidsinstanties als UWV, Rijkswaterstaat, Belastingdienst, ministeries en gemeenten; onderwijsinstanties als ROC's en universiteiten en bedrijven en merken, van New York Pizza tot VGZ en Triodos Bank. Zit dé contentmarketing-vacature er (nog) niet bij? Schrijf je in bij Babbage Company, zodat we je kunnen benaderen voor nieuwe vacatures. 

Contentspecialist vinden

We hebben een breed netwerk van marketing- en communicatieprofessionals, van pas afgestudeerden tot ervaren seniors. Heb je een contentmarketing-vacature, dan schakelen we met ons netwerk om de juiste contentspecialist te vinden. Daarnaast zijn we altijd bezig ons netwerk uit te breiden, door de vacatures van onze partners gericht te promoten. Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, wij vinden de contentspecialist die je nodig hebt. 

Projectbureau content en communicatie

Samen met onze dochter-onderneming De Redactie hebben we een in-house projecenbureau opgezet, met een poule van content- en communicatieprofessionals die zich projectmatig voor opdrachtgevers inzetten. Laat bijvoorbeeld je contentstrategie ontwikkelen, waarna je deze zelf met je team uitvoert. Laa je adviseren op het gebied van contentmarketing, zodat jouw team hier zelf mee aan de slag kan gaan. Of laat één van onze ervaren copywriters een blogartikel schrijven als blauwdruk voor de opbouw en tone of voice van je toekomstige teksten. Zie voor meer informatie de pagina projecten.

Contentmarketing via Babbage Company

Al meer dan 23 jaar zijn we hét recruitment- en detacheringsbureau voor marketing-, communicatie- en contentprofessionals. Door onze passie voor en ervaring in het vak kunnen we de beste professional voor jouw organisatie vinden, of de opdrachtgever waar je je als contentmarketingspecialist echt op je plek voelt. Uiteraard doen we zelf ook aa contentmarketing; lees hier de verhalen van onze professionals en businesspartners. Laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat een bericht achter via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op voor een kennismaking. 

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!