Aan de slag als professional

Babbage Company is een betrokken en deskundige gesprekspartner voor marketing-, communicatie- en online professionals. We zijn altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied.

Schrijf je direct in! Bekijk alle vacatures

Babbage Company

Jouw verbindende schakel

Persoonlijk

Wij leren jou graag door en door kennen. En zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wat je zoekt!

Betrokken

Jouw ontwikkeling staat centraal. We begeleiden je voortdurend en blijven met je meedenken.

Deskundig

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en breed scala aan opdrachtgevers zijn we jouw sparringpartner op elk gebied.

Wij denken met je mee

Wij zijn een vertrouwde partner met een eigen visie op matching en altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied. Of je nou een ervaren senior bent of nog aan het begin van jouw carrière staat. We stimuleren je om je als professional verder te ontwikkelen. Uiteraard kijken wij naar opleiding, vaardigheden, ervaring en competenties, maar de persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk. Ben je op zoek naar afwisselende (tijdelijke) opdrachten als ZZP’er of via onze detacheringspool? Of zoek je juist een vaste functie? We bieden een gevarieerd aanbod aan vacatures en projecten en werken voor een breed scala aan gerenommeerde organisaties. Als professional kan je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies over je loopbaan, vakinhoudelijke ontwikkelingen en/of portfolio-invulling.

Schrijf je bij ons in

Bij een vacature of opdracht zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Geef hierbij duidelijk aan welke ervaring je hebt, waar je naar op zoek bent en probeer zoveel mogelijk gegevens, voorkeuren en wensen in te vullen. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Schrijf je gemakkelijk in door je cv te uploaden. Jouw persoonlijke Mijn Babbage-pagina is hiermee direct geactiveerd en kun je gebruiken om snel te solliciteren, je profiel aan te passen en bij te houden wat de status is van een sollicitatie.

Heb je vragen over het inschrijven, onze vacatures of een ander onderwerp? Neem gerust contact op via 020 441 47 07 of mail naar info@babbage.nl. Wij helpen je graag verder!

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuwe vacatures en opdrachten

Geef je voorkeuren door en ontvang direct de meest recente vacatures en projecten in je mail! 

Vacature alert

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke heeft decennialange ervaring binnen het recruitmentvak, en is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van Babbage Company.

Lees meer

Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

Monique is met haar jarenlange communicatie ervaring bij Babbage Company verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals.

Lees meer

Carina Snaas

Managing Consultant / Partner

Carina heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is het aanspreekpunt voor businesspartners. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Carina.

Lees meer

Merlijn Wessels

Manager Projecten

Merlijn is Manager Projecten van ons inhouse projectbureau en legt de link tussen elke communicatie- of contentvraag en de beste, mooiste en effectiefste oplossing.

Meer over Merlijn

Iris Nibbering

Recruitment Consultant

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie en zet zich elke dag voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vullen. 

Lees meer

Celine van der Wal

Recruitment Consultant / Team Coördinator

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Rutger Severens

Senior Consultant Marketing & Sales

Rutger is als Senior Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals.

Lees meer

Iwein Trel

Recruitment Consultant

Iwein werkt met veel plezier en betrokkenheid bij Babbage Company en heeft inmiddels vele professionals succesvol bemiddeld.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant richt Eline zich vooral op vaste vacatures. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie brengt zij een hoop kennis én passie voor het vak met zich mee.

Lees meer

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Binnen het Babbage Team is Lotte verantwoordelijk voor de invulling van interim projecten, zowel op freelance als detacheringbasis. Bij haar staan persoonlijkheid en kwaliteit centraal.... 

Lees meer

Wesley Snel

Recruitment Consultant 

Binnen het Babbage Team is Wesley verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten

Lees meer

Robin Spitters

Talent Sourcer

Als Recruitment Assistent ondersteunt Robin het W&S team en is hij continu op zoek naar de beste professionals voor onze vaste vacatures. 

Lees meer

Sheralyn Bacas

HR Adviseur

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers.

Lees meer

Gioia Endt

Marketing & Communicatieadviseur 

Binnen het Babbage Team is Gioia verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie.
Lees meer over Gioia

Gina Iglesias

Office Manager

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt van Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Voor elke vraag kun je bij haar terecht!

Lees meer

Roos Suring

Contract & Finance Manager

Roos is het aanspreekpunt binnen Babbage Company voor alle financiële en contractzaken. 

Lees meer

Cynthia Schenkers

Administratief Medewerker

Cynthia ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Romy den Riet

HR-Assistent

Romy is binnen Babbage Company onderdeel van het HR-team. Ze houdt zich vooral bezig met contracten en de administratieve kant, waarbij zij Sheralyn ondersteunt. 

Lees meer

Roos van Sparrentak

Contentspecialist

Als Contentspecialist is Roos verantwoordelijk het schrijven van alle content voor Babbage Company & De Redactie

Lees meer

Roxanna de Bok

Assistent Financiële Administratie

Roxanna is binnen Babbage Company onderdeel van het Finance-team. Ze houdt zich vooral bezig met financiële administratie, waarbij zij Roos ondersteunt. 

Lees meer

Marijn de Vries

Content Creator

Als Content Creator houdt Marijn zich bezig met wat er allemaal te vinden is op de website van Babbage Company. Hij vertelt graag verhalen via interviews, blogs en verslagen. 

Lees meer

Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

Lior is gedetacheerd als Communicatieadviseur . Binnen Babbage Company draagt ​​Lior bij aan de profilering van Babbage Company onder de Young Professionals Community.

Lees meer 

Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

Carlotte werkt als communicatieadviseur via Babbage Company op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit.

Meer over Carlotte

Chantal de Bont

Sourcing Consultant

Chantal de Bont is als Sourcing Consultant binnen het Recruitment-team verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van proactieve talent-sourcing strategieën. 

Meer over Chantal

Babbage Company

Onze Businesspartners

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.