Roos van Sparrentak

Contentspecialist

E  roos.van.sparrentak@babbage.nl
T 020-4414707
LinkedIn |

  • Contentspecialist binnen het Marcomteam
  • Roos is verantwoordelijk voor het schrijven van content voor onder andere de website en nieuwsbrieven van Babbage Company & De Redactie

 

Binnen Babbage Company/De Redactie is Roos onderdeel van het Marcomteam. Als contentspecialist creëert zij content voor de website, nieuwsbrieven en ondersteunt zij Gioia bij de dagelijkse marketingactiviteiten en het optimaliseren van de website. Tijdens haar studie Media en Cultuur in Utrecht is zij door een minor Communicatie en Informatiewetenschappen in het communicatievak gerold. Na een stage op de communicatieafdeling van NS gaat Roos bij Babbage Company aan de slag, waar zij haar skills op het gebied van content en communicatie nog verder kan ontwikkelen. Roos werkt gestructureerd, heeft oog voor detail en houdt zich graag bezig met taal. 

In haar vrije tijd danst Roos het liefst, luistert ze naar muziek en zoekt ze graag het terras op met vriendinnen. Daarnaast is ze in de weekenden vaak in Zeeland te vinden, waar ze vandaan komt. Om de rust op te zoeken en lekker te wandelen over het strand.

 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.