Marketing Recruitment

Jouw team of organisatie versterken met een gedreven marketeer? Online marketing, digital marketing of social media: Voor ons geen geheimen! Wij zijn jouw deskundige marketing recruitment partner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing-, communicatie- en online professionals!

Contact opnemen

Ik heb een vacature

Anouk de Wit
Junior Recruiter

Jouw marketing recruitment bureau

Als marketing recruitment bureau zijn wij gespecialiseerd in recruitment en executive search. Al meer dan 20 jaar zijn wij de verbindende schakel en bemiddelen professionals binnen het vakgebied marketing, communicatie en online. Ons netwerk bestaat uit ruim 20.000 professionals met uiteenlopende expertises. Zo bestaat ons netwerk onder andere uit:

 • Marketing managers
 • E-commerce specialisten
 • Social media managers
 • Brand managers
 • Online marketing managers
 • Communicatie adviseurs
 • Online marketing adviseurs

 

Wij kennen de beste professional voor jouw organisatie al en anders weten we als marketing recruitment bureau hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken. Naast ons eigen groeiende netwerk, hunten wij ook actief via social media en andere recruitment tools om alle potentiële kandidaten voor je in het vizier te hebben. Door deze toegevoegde waarde zijn wij in staat om binnen 6 tot 8 weken de beste marketing professional voor jouw organisatie te vinden. Op zoek naar een interim oplossing? Binnen 2 tot 5 dagen vinden wij de beste interim marketing professional. 

Onze marketing recruitment werkwijze

Bij Babbage Company helpen we jou met de invulling van marketing, communicatie, digital en online vacatures. Zowel voor vaste functies, als voor interim oplossingen. Wij hebben onze werkwijze verdeeld in een aantal stappen

 • Stap 1: Intake & aanscherpen van het profiel. Als business partner willen we jouw bedrijf door en door kennen. We willen natuurlijk de perfecte kandidaat alles kunnen vertellen. Op basis van deze informatie stellen we de ideale vacature samen.
 • Stap 2: Search starten (netwerk & hunten). We starten hier met onze passie: het vinden van de juiste professional. Naast het zoeken in ons groeiende netwerk, hunten wij ook actief via social media en andere recruitment tools.
 • Stap 3: Een selectie maken. Van longlist naar shortlist. We willen natuurlijk met de best passende kandidaten het gesprek aangaan.
 • Stap 4: Competentiegericht interviewen. We houden interviews met kandidaten. Hierbij gaan we dieper in op competenties, motivatie en drijfveren. Wat beweegt de kandidaat? Waar haalt de kandidaat voldoening uit?
 • Stap 5: Voorstellen van de kandidaten. Wij bieden jou een selectie van 2 tot 5 passende kandidaten, afhankelijk van je wens en de beschikbaarheid in de markt.
 • Stap 6: Gesprekken/Arbeidsvoorwaarden. De gesprekken met de ideale kandidaat (kandidaten) kan gestart worden.
 • Stap 7: Start van de kandidaat. Hoera! De ideale marketing professional is gevonden en gaat starten. Na de start vande professional evalueren we onze samenwerking.

Marketing recruitment via Babbage Company

Wij zijn geen standaard marketing recruitment bureau. Wij denken met jou mee. Wij zijn jouw partner als het gaat om de werving & selectie van marketing talent, zowel interim als vast. Wij bieden:

 • Uitgebreid netwerk van ruim 20.000 marketing professionals
 • Een vast contactperson
 • Een betrokken partner voor, tijdens en na het recruitmentproces
 • Een effectief werving- en selectieproces

Door onze toegevoegde waarde zijn wij in staat om binnen 6 tot 8 wekende beste (online of digital) marketing professional voor jouw organisatie te vinden. Voor interim oplossingen krijgen wij binnen 2 tot 5 dagen de juiste professional bij jou aan tafel!

Kennismaken met Babbage Company?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van marketing recruitment? Maak dan eens kennis met ons inspirerende team. Contact opnemen kan via telefoonnummer +31 (0)20 441 47 07 of via ons contactformulier.

Wat onze partners over ons zeggen

"Zowel vooraf, tijdens als na de search is het contact met Iris en Monique heel prettig. Niet opdringerig, maar betrokken. Als je op zoek bent naar een recruitmentpartner op het gebied van (online) marketing en communicatie, dan raad ik Babbage Company zeker aan!" - Heleen Beukers Parson, Marketing Manager bij Otentic Perfumes

Meer ervaringen
Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!