Over ons

Babbage Company is al meer dan 20 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals. Een organisatie voor professionals door professionals. Wij werken vanuit een passie voor het marketing- en communicatievak. 

Neem contact op

Netwerk van professionals

Onze marketing-, communicatie- en online professionals zijn experts met daadkracht, het juiste specialisme en bewezen kwaliteit. Of het nu gaat om een woordvoerder, marketing manager, communicatieadviseur, e-commerce specialist of een ander specialisme binnen deze vakgebieden, de juiste professional bevindt zich in ons netwerk. We acteren dicht op de arbeidsmarkt en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ons krachtigste middel om kennisontwikkeling te stimuleren is de Babbage Academy (opgericht in 2009). Alle Babbage Consultants hebben ervaring in marketing en communicatie en kennen dit vakgebied. 

Recruitment en Interim Management

Als specialist op het brede terrein van marketing, communicatie en online - met een continu groeiend netwerk van (interim)professionals - kunnen wij snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. We denken met je mee en gaan op zoek naar de juiste functie of opdracht, of de juiste professional voor versterking of uitbreiding van jouw team of ondersteuning bij een project.

In de huidige dynamische en snel veranderende markt - waarin de vraag steeds complexer wordt en het aanbod steeds specialistischer - is Babbage Company de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals.

Ambitie en Cultuur

Babbage Company denkt, groeit, en beweegt niet alleen mee, maar anticipeert ook op toekomstige ontwikkelingen. In deze markt willen wij onze top of mind positie behouden en vergroten. Als dé toonaangevende schakel in het netwerk van marketing, communicatie en online professionals en hun potentiële werk- of opdrachtgevers. Met veel business partners werken we al lange tijd samen, we hechten waarde aan duurzame relaties en investeren daar in. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het vak en de door ons ingezette professionals.

Binnen Babbage Company heerst er een gezonde dynamiek waar collega’s elkaar inspireren en uitdagen. Wij zijn een informele en professionele organisatie met een energiek en gedreven team dat gelooft in teamwork: alleen dan kom je tot de beste resultaten. Uiteraard omarmen wij de nieuwste recruitment technologie en zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het vak.

Waar komt de naam Babbage vandaan? Charles Babbage (1791 - 1871) was een Brits filosoof en uitvinder, bekend als de ontwerper van de eerste rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.

Werken bij Babbage Company

Wij zijn altijd op zoek naar talent met affiniteit voor recruitment en marketing & communicatie. Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met jou.

Open sollicitatie

Babbage Company bij How It's Done

Al meer dan twintig jaar bemiddelen wij marketing, communicatie en online professionals. Meer weten over hoe wij werken? Bekijk ons item in het televisieprogramma How It's Done!

Babbage Company

Onze Businesspartners

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke heeft decennialange ervaring binnen het recruitmentvak, en is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van Babbage Company.

Lees meer

Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

Monique is met haar jarenlange communicatie ervaring bij Babbage Company verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals.

Lees meer

Carina Snaas

Managing Consultant / Partner

Carina heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is het aanspreekpunt voor businesspartners. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Carina.

Lees meer

Rutger Severens

Managing Consultant, Marketing & Sales

Rutger is als Managing Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals

Lees meer

Iris Nibbering

Recruitment Consultant

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie en zet zich elke dag voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vullen. 

Lees meer

Celine van der Wal

Recruitment Consultant / Team Coördinator

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Iwein Trel

Recruitment Consultant

Iwein werkt met veel plezier en betrokkenheid bij Babbage Company en heeft inmiddels vele professionals succesvol bemiddeld.

Lees meer

Modhu Follong

Recruitment Consultant

Modhu is als Recruitment Consultant....

Lees meer

Fleur van Hoeve

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant zet Fleur zich graag in voor haar professionals en collega's, en is zij als startende professional Community Manager van de Young Professionals Community.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant richt Eline zich vooral op interim vacatures. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie brengt zij een hoop kennis én passie voor het vak met zich mee.

Lees meer

Jelmer Ouwerkerk

Recruitment Consultant

Jelmer zet als Recruitment Consultant graag een extra stap om voor professionals de perfecte match te vinden.

Lees meer

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Binnen het Babbage Team is Lotte verantwoordelijk voor de invulling van interim projecten, zowel op freelance als detacheringbasis. Bij haar staan persoonlijkheid en kwaliteit centraal.... 

Lees meer

Sheralyn Bacas

HR Adviseur

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers.

Lees meer

Roos Suring

Contract & Finance Manager

Roos is binnen Babbage Company het aanspreekpunt voor alle financiële en contractzaken. 

Lees meer

Gioia Endt

Marketing & Communicatieadviseur 

gioia.endt@babbage.nl - 06-11199992
Lees meer over Gioia

Gina Iglesias

Office Manager

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt van Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Voor elke vraag kun je bij haar terecht!

Lees meer

Marijn de Vries

Content Creator

Als Content Creator houdt Marijn zich bezig met wat er allemaal te vinden is op de website van Babbage Company. Hij vertelt graag verhalen via interviews, blogs en verslagen. 

Lees meer

Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

Lior werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit. Bij Babbage werkt zij mee aan het vergroten van zichtbaarheid bij (jonge) starters.

Lees meer

Communicatieadviseur Overheid

Communicatieadviseur Overheid

Cagla is gedetacheerd als Junior Communicatieadviseur. Naast deze rol ondersteunt zij het Babbage Team met de marketing en communicatie.

Lees meer over Cagla

Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

Carlotte werkt als communicatieadviseur via Babbage Company op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit.

Muus Visser

Junior Communicatieadviseur

Muus werkt als communicatieadviseur via Babbage Company op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.