Over ons

Babbage Company is al 25 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals. Een organisatie voor professionals door professionals. Wij werken vanuit een passie voor het marketing- en communicatievak. 

Neem contact op

Netwerk van professionals

Onze marketing-, communicatie- en online professionals zijn experts met daadkracht, het juiste specialisme en bewezen kwaliteit. Of het nu gaat om een woordvoerder, marketing manager, communicatieadviseur, e-commerce specialist of een ander specialisme binnen deze vakgebieden, de juiste professional bevindt zich in ons netwerk. We acteren dicht op de arbeidsmarkt en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ons krachtigste middel om kennisontwikkeling te stimuleren is de Babbage Academy (opgericht in 2009). Alle Babbage Consultants hebben ervaring in marketing en communicatie en kennen dit vakgebied. 

Recruitment en Interim Management

Als specialist op het brede terrein van marketing, communicatie en online - met een continu groeiend netwerk van (interim)professionals - kunnen wij snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. We denken met je mee en gaan op zoek naar de juiste functie of opdracht, of de juiste professional voor versterking of uitbreiding van jouw team of ondersteuning bij een project.

In de huidige dynamische en snel veranderende markt - waarin de vraag steeds complexer wordt en het aanbod steeds specialistischer - is Babbage Company de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals.

Ambitie en Cultuur

Babbage Company denkt, groeit, en beweegt niet alleen mee, maar anticipeert ook op toekomstige ontwikkelingen. In deze markt willen wij onze top of mind positie behouden en vergroten. Als dé toonaangevende schakel in het netwerk van marketing, communicatie en online professionals en hun potentiële werk- of opdrachtgevers. Met veel business partners werken we al lange tijd samen, we hechten waarde aan duurzame relaties en investeren daar in. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het vak en de door ons ingezette professionals.

Binnen Babbage Company heerst er een gezonde dynamiek waar collega’s elkaar inspireren en uitdagen. Wij zijn een informele en professionele organisatie met een energiek en gedreven team dat gelooft in teamwork: alleen dan kom je tot de beste resultaten. Uiteraard omarmen wij de nieuwste recruitment technologie en zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het vak.

Waar komt de naam Babbage vandaan? Charles Babbage (1791 - 1871) was een Brits filosoof en uitvinder, bekend als de ontwerper van de eerste rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.

Babbage Company & De Redactie

Babbage Company is sinds april 2021 eigenaar van recruitment- en trainingsbureau De Redactie. Samen vormen Babbage Company & De Redactie een sterke full service organisatie op het gebied van communicatie, (online) marketing en content. De Redactie helpt organisaties versterken en flexibeler te worden door bemiddeling van contentspecialisten op communicatieafdelingen en redacties. De Redactie Trainingen biedt binnen dit vakgebied een gevarieerd en actueel trainingsaanbod. Door de combinatie komen wij tegemoet aan de snelgroeiende vraag naar expertise en talent en zorgen wij voor een compleet aanbod aan diensten en trainingen voor onze business partners en professionals.