Monique van Vliet

Director BD & Executive Search / Partner

E monique.van.vliet@babbage.nl
T 06 493 33 469
LinkedIn | Twitter

Bij Babbage
Monique is onderdeel van het Directieteam en manager van het Werving & Selectie, Marketing & Communicatie en Trainingen team. Ze is onder andere verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie, trainingen en de eigen marketing & communicatie. Ook is zij sparring partner voor opdrachtgevers/preferred suppliers van Babbage Company en voor senior professionals en de Babbage Internationals.


Even voorstellen
Na een jarenlange communicatiecarrière heeft Monique de overstap gemaakt naar het recruitmentvak. Ze heeft brede communicatie- en managementervaring opgedaan binnen zowel het bedrijfsleven als non-profit. Ze werkt vanuit de liefde voor het vak, aangevuld met persoonlijke betrokkenheid en een behoorlijke dosis nieuwsgierigheid!


Weetje
Monique is in de ban van alle soorten storytelling: film, toneel, opera en literatuur. Ze is veel buiten te vinden, het liefst in het bos, aan zee en in de tuin, houdt van kunst, musea, design en het mediterrane leven , met name in Italië. Kortom, van La Dolce Vita!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!