Detachering van communicatie professionals

Jouw communicatieafdeling of redactie tijdelijk versterken? Heb jij door uitval, ziekte of zwangerschap van één van je medewerkers direct extra capaciteit nodig? Dan ben je bij Babbage Company aan het juiste adres! Ons detacheringsbureau is gespecialiseerd in communicatie en (online) marketing. Onze communicatieprofessionals zijn experts met daadkracht, het juiste specialisme en bewezen kwaliteit. Als opdrachtgever ben je bij Babbage Company aan het juiste adres voor de detachering van communicatieprofessionals. 

Ik zoek een tijdelijke professional Contact opnemen

 

Gioia Endt
Communications Consultant

Detachering Communicatie

In de huidige dynamische en snel veranderende markt is het niet makkelijk om de juiste communicatieprofessional te vinden. Zeker niet als het gaat om een tijdelijk project of vervanging. Wij helpen je graag! Als detacheringsbureau met de specialisatie communicatie weten wij als geen ander water in de markt gevraagd wordt. Door ons actuele netwerk vinden wij in no-time de geschikte communicatieprofessional op, op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied.

Als specialist op het gebied van communicatie - met een continu groeiend netwerk van (interim) professionals - kunnen wi j ouw organisatie snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. Zo ben jij bij ons aan het juiste adres als het gaat om de tijdelijke inzet van een:

 • Communicatieadviseur;
 • Online redacteur;
 • Webredacteur;
 • Contentmanager;
 • Contentadviseur;
 • Social Media Redacteur;
 • Copywriter.

De voordelen van detachering

Als organisatie hebben we er allemaal mee te maken: ziekte, zwangerschapsverlof of een hoge werkdruk. Heb je de behoefte om voor een bepaalde tijd gemotiveerde communicatieprofessionals in te huren, maar kun je nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing! Bij Babbage Company geven we jou de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers. Zonder financiële risico's!

De voordelen van detacheren zijn dan ook:

 • Flexibiliteit: niet vastzitten aan een langdurig contract;
 • Kwaliteit: ons communicatie detacheringsbureau beschikt over hoogopgeleide professionals;
 • Snelheid: door ons netwerk hebben wij binnen no-time de juiste kandidaat bij jou aan tafel!

Communicatie Detachering via Babbage Company

Wij zijn geen standaard detacheringsbureau voor communicatieprofessionals. Wij denken met jou mee. Wij zijn jouw partner als het gaat het detacheren van communicatietalent. Waarom?

 • Wij kennen de marketing, communicatie en online markt als geen ander;
 • Wij beschikken over een groot en relevant netwerk van communicatieprofessionals;
 • Wij kunnen snel schakelen en de juiste match tot stand brengen;
 • Wij zijn een betrokken partner voor, tijdens en na het recruitmentproces;
 • Wij hebben een scherp oog voor competenties, passies en ambities. 

Wie gingen jou voor?

Al meer dan 20 jaar verbinden wij bij Babbage Company organisaties en marketing-, communicatie- en online professionals. We investeren in duurzame relaties en hechten daar waarde aan. Sinds 2018 zijn we onder andere preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA. Of het nu gaat om executive search, werving & selectie, detachering of interim management. Wij zijn continu op zoek naar ervaren en gedreven communicatieprofessionals om ons netwerk te versterken.

Kennismaken met Babbage Company?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van marketing recruitment? Maak dan eens kennis met ons inspirerende team. Contact opnemen kan via telefoonnummer +31 (0)20 441 47 07 of via ons contactformulier.
Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!