Detachering Overheid

Ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten binnen de overheid? Bij Babbage Company zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in het verbinden van marketing-, communicatie en contentprofessionals met hoogwaardige opdrachtgevers in diverse sectoren. Wij zijn een full-service detacheringsbureau voor de overheid. Met een groot netwerk van overheidsinstanties, hebben wij vrijwel altijd opdrachten voor ambitieuze professionals die zich willen inzetten voor de publieke zaak. Klinkt detachering bij de overheid als jouw volgende carrièrestap? Schrijf je in als Babbage Professional en we nemen spoedig contact met je op. 

 

Merlijn Wessels
Senior Consultant

Onze ervaring in de overheidssector

Bij Babbage Company hebben wij jarenlange ervaring in het detacheren van professionals binnen de overheid. Wij begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het werken in een complexe, politieke omgeving en hebben ons daarom gespecialiseerd in het vinden van de juiste professionals voor deze sector. Of het nu gaat om tijdelijke opdrachten of langdurige projecten, wij hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers binnen de overheid die op zoek zijn naar gemotiveerde professionals zoals jij. Maar waarom zou je je juist door Babbage Company laten detacheren bij de overheid? Lees verder over onze aanpak en werkwijze. 

Onze aanpak en werkwijze

Wij geloven in persoonlijk contact en een transparante werkwijze. Wij gaan altijd uitgebreid in gesprek met beide partijen. Door ieders behoefte en verwachtingen goed in kaart te brengen, maken we een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever. Zo zorgen we voor een succesvolle detachering bij de overheid. Daarnaast bieden we onze kandidaten volop ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. 

Jobs en opdrachtgevers

Ons aanbod aan vacatures voor detachering bij de overheid is constantin beweging. De opdrachten en opdrachtgevers die we nu gaan noemen, dienen dan ook als voorbeelden.

Laat je detacheren bij de overheid via Babbage Company als je:

  • de communicatie en het strategisch beleid wilt coördineren bij een ministerie;
  • jouw social media skills wil toepassen in een campagne om het verkeer veiliger te maken;
  • het woord wil doen namens de Douane;
  • complexe teksten kan omzetten in toegankelijke taal, om bij te dragen aan goed onderwijs;
  • bij wil dragen aan de aanpak van online fraude.

Bekijk onze vacatures detachering overheid als je jouw ervaring en drive wilt inzetten voor de publieke zaak.

Jouw detacheringsbureau voor overheid

Als detacheringsbureau in de overheidssector bieden wij jou diverse voordelen. Zo hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers binnen de overheid en kunnen we je toegang bieden tot een breed scala aan uitdagende opdrachten en projecten. Daarnaast zorgen we voor een goede ondersteuning en begeleiding tijdens het gehele detacheringstraject, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw werkzaamheden en jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training, zodat jij jouw kennis en vaardigheden kunt blijven verbeteren. 

Schrijf je in als Babbage Professional

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan, of wil je rustig verkennen of detachering bij de overheid iets voor jou is? Schrijf je nu in en maak kennis met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers binnen de overheid. Samen vinden we de juiste opdracht die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opdrachten, langdurige projecten, een dienstverband of detachering bij de overheid, Babbage Company is jouw verbindende factor. 

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!