Detachering

Ben je op zoek naar flexibiliteit, afwisseling en spreekt projectmatig werken je aan? Lijkt het je interessant om verschillende (digital) marketing-, communicatie- en/of online projecten te doen zonder dat je je officieel hoeft te registreren als ZZP-er? Voor al onze interim projecten is het mogelijk om op basis van detachering ingezet te worden als Babbage Project Professional.

Interviews met Babbage Project Professionals

Ik zoek een detachering professional

Lieke Severijns
Managing Director / Partner

In dienst als Babbage Professional

Wil je continu worden uitgedaagd om (nieuwe) maatschappelijke vraagstukken creatief en innovatief op te lossen? Als Babbage Professional krijg je de kans om vanuit een vast dienstverband bij Babbage Company bij diverse opdrachtgevers - binnen m.n. de (Rijks-)overheid - gevarieerde werkervaring op te doen. Het voordeel om als Babbage Professional gedetacheerd te worden, is dat je stabiliteit van een vaste baan combineert met de afwisseling van projectmatig werken. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe opdrachten en je hoeft niet zelf aan acquisitie te doen. Je wordt onderdeel van het Babbage team, dus nodigen we je ook uit voor onze borrels en bijeenkomsten.

Wil je meer weten? Bekijk hier de vacature Adviseur Overheidscommunicatie om meer te lezen over werken bij de (Rijks-)overheid als Babbage Project Professional.

Project Detachering

Je kunt ook vanuit een projectdienstverband bij Babbage Company werken aan mooie projecten bij verschillende opdrachtgevers uit ons omvangrijke netwerk. Bij Project Detachering kom je voor de duur van het project bij ons in dienst. Wij zorgen voor een marktconform maandsalaris, een reiskostenvergoeding en - eventueel - een pensioenopbouw. Jij hoeft je geen zorgen te maken over KvK inschrijving, belastingen of verzekeringen. Na afloop van het project praten we graag met je verder over een volgend project of carrièrestap.

Coaching en begeleiding

Als Babbage Project Professional word je begeleid door ons team. Als eerste heb je vast aanspreekpunt binnen ons team, de accountmanager van de betreffende opdrachtgever. Dat is een van onze consultants en/of recruiters. Met hem/haar heb je regelmatig contact over de voortgang en de inhoud van je project. Daarnaast is onze HR adviseur Sheralyn Bacas een belangrijk contactpersoon. Ook zorgen wij voor je verdere ontwikkeling als professional. Je krijgt een eigen opleidingsbudget en we organiseren onder andere intervisiebijeenkomsten, zodat jij kunt sparren met collega’s. Tot slot ben je welkom bij alle workshops en masterclasses van Babbage Academy, die je kosteloos kunt bijwonen. Zo houd jij je kennis up-to-date. Schrijf je ook in voor de Babbage Project Professionals Community om als eerste geïnformeerd te worden over nieuwe projecten.

De voordelen van detachering

Babbage Company...

  • kent de marketing-, communicatie- en online markt als geen ander;
  • heeft een groot netwerk van opdrachtgevers in bijna alle branches;
  • kan hierdoor snel schakelen en de juiste match tot stand brengen;
  • is een betrokken gesprekspartner voor, tijdens en na het recruitmentproces;
  • heeft een scherp oog voor je competenties, passies en ambities;
  • kan je adviseren over je loopbaanmogelijkheden of portfolio-invulling;
  • biedt je her- en bijscholing via de Babbage Academy;
  • helpt je verder te ontwikkelen door opleidingen en coaching.

Meer weten?

Benieuwd naar de verhalen van onze Babbage Project Professionals? Lees de interviews.
Geïnteresseerd? Bel met Celine van der Wal op 06-11477917 en/of stuur je CV en motivatie in.

Mail je cv Lees onze interviews

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!