Detachering van marketing professionals

Ben jij op zoek naar extra marketing kennis om tijdelijk jouw (project) team te versterken? Of heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval of zwangerschap? Dan zijn wij er voor je! Van ambitieuze young professionals tot aan ervaren managers. Bij Babbage Company ben je aan het juiste adres voor de detachering van marketing professionals. Wij zijn jouw marketing detacheringsbureau met kennis van de markt!

Contact opnemen

Gina Iglesias
Gina Iglesias

Detacheren van marketing talenten

Wij hebben een grote community van ZZP'ers en een eigen detacheringspool. Door ons actuele netwerk vinden wij in no-time de geschikte professional, op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied. Uiteraard hebben onze interim professionals een hoog kennisniveau, maar beschikken vooral over de juiste mentaliteit.

Marketing detachering via Babbage Company

Wij zijn geen standaard detacheringsbureau voor marketing professionals. Wij denken met jou mee. Wij zijn jouw partner als het gaat om het detacheren van marketing talent. Waarom?

  • Wij kennen de marketing-, communicatie- en online markt als geen ander;
  • Wij beschikken over een groot en relevant netwerk van marketingprofessionals;
  • Wij kunnen snel schakelen en de juiste match tot stand brengen;
  • Wij zijn een betrokken partner voor, tijdens én na het recruitmentproces;
  • Wij hebben een scherp oog voor competenties, passies en ambities.

De voordelen van detachering

Specifieke kennis nodig, hoge werkdruk, ziekte of verlof. Als organisatie hebben we er allemaal mee te maken. Flexibel schakelen door middel van detachering is dan de uitkomst. De belangrijkste voordelen van het detacheren van een marketing professional?

  • Flexibiliteit: niet vastzitten aan een langdurig contract;
  • Kwaliteit: ons detacheringsbureau beschikt over hoogopgeleide marketing professionals;
  • Snelheid: door ons netwerk hebben wij binnen no-time de juiste kandidaat.

Onze toegevoegde waarde

Bij Babbage Company verbinden wij al meer dan 20 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en online professoinals. Daardoor zij wij een vertrouwd detacheringsbureau met een eigen visie op detachering van marketing professionals. Ons team bestaat uit geïnteresseerde, betrokken en vakinhoudelijke sterke professionals met ambitie en ervaring.

We hechten waarde aan duurzame relaties en investeren daar graag in. Sinds 2018 zijn we onder andere preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Of het nu gaat om executive search, werving & selectie, detachering of interim management. Wij zijn continu op zoek naar ervaren en gedreven professionals om ons netwerk te versterken. Zo zorgen wij samen voor de beste match.

Kennismaken met Babbage Company?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van marketing detachering? Maak dan eens kennis met ons inspirerende team. Contact opnemen kan via telefoonnummer +31 (0) 20 441 47 07 of via ons contactformulier.

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!