Samenwerken aan de beste match

Babbage Company is je deskundige recruitmentpartner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing-, communicatie- en contentprofessionals! Met ons uitgebreide netwerk, inhoudelijke aanpak en uitstekende reputatie krijgen wij snel de juiste professionals aan tafel.

Snel schakelen?

Babbage Company

Jouw vertrouwde partner

Persoonlijk

De klik tussen de professional en de cultuur en ambitie van de organisatie vinden wij net zo belangrijk als opleiding en ervaring.

Betrokken

Ons gezamenlijke doel is een succesvolle match. Wij denken voortdurend en actief mee over de inhoud van de rol en de ontwikkeling van de organisatie.

Deskundig

Wij zijn een organisatie van professionals voor professionals. Onze recruiters en consultants komen uit het marketing- en communicatievak.

Interim Management & Detachering

Ben je op zoek naar een interim professional met specifieke marketing-, communicatie- of online expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval of zwangerschap? Wij hebben een grote community van ZZP’ers en een eigen detacheringspool. Door ons actuele netwerk vinden wij in no time de geschikte professional, op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied. Uiteraard hebben onze interim professionals een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar beschikken ze vooral over de juiste mentaliteit.

Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is allemaal mogelijk. Neem direct contact met ons op en wij vinden de professional die je zoekt.

Recruitment & Executive Search

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en executive search en bemiddelen vaste professionals binnen het vakgebied marketing, communicatie en online. In ons netwerk van ruim 20.000 professionals hebben we kandidaten met vele uiteenlopende expertises. Of het nu gaat om een woordvoerder, marketing manager, communicatieadviseur, e-commerce specialist of een ander specialisme binnen deze vakgebieden, wij kennen de beste professional voor jouw organisatie al en anders weten we hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken. Naast onze eigen continu, groeiende netwerk, hunten wij ook actief via social media en andere recruitmenttools om alle potentiële kandidaten voor je in het vizier te hebben. Door deze toegevoegde waarde zijn wij in staat om binnen 6 tot 8 weken de beste professional voor jouw organisatie te vinden.

Wij werken voor verschillende sectoren, van zakelijke dienstverlening, retail tot non-profit, en voor uiteenlopende opdrachtgevers. We hechten waarde aan duurzame relaties, waardoor we met veel business partners al een lange tijd samenwerken.

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn we ook al lange tijd Preferred Supplier voor diverse gemeenten (Alkmaar, Almere en Zaanstad), Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Meer weten over samenwerking?

Placement Process

Babbage Company

Onze Businesspartners

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Merlijn Wessels

Manager Projecten - Communicatie & Content

Merlijn is Manager Projecten van ons inhouse projectbureau en legt de link tussen elke communicatie- of contentvraag en de beste, mooiste en effectiefste oplossing.

Meer over Merlijn

[Jouw naam]

Word jij onze nieuwe collega? 

Join our team!

Anouk de Wit

Junior Recruiter

Anouk is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures.

Meer over Anouk

Gwen Goetz

Recruitment Consultant

Gwen is onderdeel van het Recruitmentteam bij De Redactie en helpt in deze rol graag mensen naar een nieuwe uitdaging op het gebied van (web) redactie en communicatie.

Lees meer

Romy de Ruiter

Medewerker Trainingen

Romy is onderdeel van het Trainingen Team, assisteert bij het organiseren van trainingen en is verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom trainingen.

Lees meer

Michiel de Zwart

Manager Trainingen

Michiel is onderdeel van Team Trainingen en is als manager verantwoordelijk voor alle trainingsactiviteiten van De Redactie en Babbage Academy.

Lees meer

Celine van der Wal

Corporate Recruiter

Celine spreekt als Corporate Recruiter al onze nieuwe collega's als eerste. Met haar brede netwerk is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Lotte is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor interim opdrachten op zowel freelance- als detacheringsbasis. Kwaliteit en persoonlijkheid staan bij haar centraal.

Lees meer

Ruben van den Boer

Teamlead Werving & Selectie

Ruben is onderdeel van het Werving & Selectie Team, waar hij als meewerkend voorman het team begeleid en processen stroomlijnt. Daarnaast doet Ruben zijn eigen werving&selectie procedures voor (senior) marketing- & communicatieposities.

Lees meer

Roos van Sparrentak

Contentspecialist

Als Contentspecialist is Roos verantwoordelijk het schrijven van alle content voor Babbage Company & De Redactie

Lees meer

Adnan Shahzad

Recruitment Assistant

Adnan is onderdeel van Team Interim en ondersteunt recruiters met de dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Cynthia Schenkers

Financieel Medewerker

Cynthia is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Eline is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is contactpersoon voor de Corporate Communicatieprofessionals en (Digital) Marketingprofessionals. Ze richt zich op vaste vacatures voor zowel profit als non-profit organisaties.

Lees meer

Wesley Snel

Recruitment Consultant 

Wesley is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringsbasis. 

Lees meer

Carina Snaas

Director Operations / Partner

Carina is onderdeel van het Management Team, heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Ze is het aanspreekpunt voor businesspartners inzake interim inhuur, account- en contractmanagement.

Lees meer

Ingrid Roozendaal

Medewerker Contractadministratie

Ingrid is onderdeel van het HR & Administratie Team en ondersteunt contractmanagement, alsook finance op administratief gebied.

Meer over Ingrid

Renate Schuil

Recruitment Assistent

Renate is onderdeel van het Interim en Werving & Selectie Team en ondersteunt beide teams om het recruitmentproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Iwein Trel

Teamlead Interim

Iwein is onderdeel van het Interim Team, waar hij als meewerkend voorman het team begeleid en aanvragen coördineert. Hij is ook lid van het Management Team en draagt samen met Yke o.a. verantwoordelijkheid voor DPC, perceel communicatie & woordvoering.

Lees meer

Sigrid Koeleman

Projectleider communicatie & content

Sigrid is Projectleider communicatie & content van ons inhouse projectbureau en verzorgt de beste, mooiste en effectiefste oplossingen voor elke communicatievraag.

Lees meer

Karel Beekman

Business Controller

Karelis onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële administratie en het verbeteren van rapportages.

Lees meer

Roos Suring

Financiële Administratie Babbage Company

Roos is onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor financiële administratie van Babbage Company.

Lees meer

Chantal de Bont

Recruitment Consultant

Chantal is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van proactieve talent-sourcing strategieën. Zij is voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de Overheidscommunity en de communities die wij hebben ingericht voor schaarse/specialistische functies.  

Meer over Chantal

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke is oprichter en directeur van Babbage Company en directeur van De Redactie. Ze is voorzitter van het Management Team en eindverantwoordelijk voor beide bedrijven.

Lees meer

Anna ter Schegget

Communicatieadviseur & Contentcoördinator

Als Contentcoördinator is Anna onderdeel van Projecten - Communicatie & Content bij Babbage Company. Ook wordt Anna gedetacheerd als Communicatieadviseur bij verschillende opdrachtgevers. 

Lees meer

 

Gioia Endt

Teamlead Marketing & Communicatie 

Gioia is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor alle online en offline marcom activiteiten, het verbeteren van de website, candidate experience, PR en de Babbage Academy.
Lees meer over Gioia

Yke Hoekstra

Director Interim

Yke is onderdeel van het Interim Team en is onderdeel van het Management Team. Hij is verantwoordelijk voor verdere groei en ontwikkeling van zowel de interne als externe professionals.  

Meer over Yke

Anneloes Hummelinck

Communicatieadviseur Overheid

Anneloes wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid. 

Lees meer

Susanne ter Wal

Communicatieadviseur

Susanne wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur. 

Lees meer

Mark Ruijper

Junior Financieel Medewerker

Mark is onderdeel van het Financiële Team en is mede verantwoordelijk voor de financiële administratie van Babbage Company

Lees meer

Lorièn Juchem

Junior Recruiter

Lorièn is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures. 

Lees meer

Mustafa Karaca

Senior Recruitment Consultant

Mustafa is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten.Mustafa is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten.

Lees meer

Kelsey Bouwmeester

Communicatieadviseur Overheid

Kelsey wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid. 

Lees meer

Gina Iglesias

Traffic & Social Mediaspecialist 

Gina is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor het beheer van de social mediakanalen en andere marketingactiviteiten van Babbage Company.

Lees meer

Sabine Funneman

Communicatieadviseur/Contentspecialist

Sabine wordt gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur en/of Contentspecialist.

Lees meer

Charmaine Mee

Medewerker Contractadministratie

Charmaine is onderdeel van het HR & Administratieteam en is verantwoordelijk voor het opmaken van alle overeenkomsten.

Lees meer

Rutger Severens

Senior Consultant Marketing & Sales

Rutger is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor  business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals. Hij heeft een leidende rol bij het onderhouden en uitbouwen van het netwerk binnen het commerciële domein en is het aanspreekpunt voor senior marketing- en salesprofessionals.

Lees meer

Romy den Riet

HR Medewerker

Romy is onderdeel van het HR & Administratieteam en ondersteunt HR-taken en contractmanagement.

Lees meer

Patricia de Winter

Financieel Medewerker

Patricia is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Monique van Vliet

Director Business Development / Partner

Monique is onderdeel van het Management Team en is onder andere verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is ook actief als field/accountmanager voor de preferred suppliers van Babbage Company en het aanspreekpunt voor senior professionals en Babbage Internationals.

Lees meer

Mieke van Veen

Communicatiestrateeg 

Mieke wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Strateeg Communicatie en Verandering op interim opdrachten. 

Lees meer

Renee van der Ster

Communicatieadviseur

Renée wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Medior Communicatieadviseur op verschillende (overheids-)opdrachten.

Lees meer

Marieke Hendrix

Strateeg Communicatie en Verandering

Marieke wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Strateeg Communicatie en Verandering op interim opdrachten.

Lees meer

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!