Samenwerken aan de beste match

Babbage Company is je deskundige recruitmentpartner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing-, communicatie- en contentprofessionals! Met ons uitgebreide netwerk, inhoudelijke aanpak en uitstekende reputatie krijgen wij snel de juiste professionals aan tafel.

Neem contact op

Jouw vertrouwde recruitmentpartner

Wat kunnen we voor je doen?

Detachering & Interim

Ben je op zoek naar een interim professional met specifieke marketing of communicatie expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Wij hebben een grote community van ZZP’ers en een eigen detacheringspool. Binnen no time vinden wij de beste professional voor jouw team! 

Neem contact op

Recruitment & Executive Search

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en executive search en bemiddelen vaste professionals binnen het vakgebied. In ons netwerk van ruim 20.000 professionals hebben we kandidaten met vele uiteenlopende expertises. Van junior, tot specialisten, ervaren senior professionals en leiders. 

Neem contact op

Advies & Projecten

Via ons netwerk en met onze eigen communicatie- en contentspecialisten bieden wij opdrachtgevers op projectbasis full service dienstverlening. Speciaal bedoeld voor opdrachtgevers die communicatieadvies, communicatiemiddelen, een specifieke expertise of projectmatige hulp in communicatie en/of content nodig hebben. 

Neem contact op

Persoonlijk, betrokken, deskundig

De klik tussen de professional en de cultuur van de organisatie vinden wij net zo belangrijk als opleiding en ervaring. We vragen net zo lang door totdat we precies weten wat jouw team of organisatie écht nodig heeft. is wat er écht nodig is. Ons gezamenlijke doel is een succesvolle match. Wij denken voortdurend en actief mee over de inhoud van de rol en de ontwikkeling van de organisatie. Van professionals, vóór professionals. Onze recruitment consultants komen uit het marketing, communicatie en contentvak. We kennen de markt door en door. Met ons uitgebreide netwerk, actief hunten en het gebruik van de nieuwste recruitmenttools, vinden we snel de juiste professional voor jouw organisatie.

Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is allemaal mogelijk. Neem direct contact met ons op en wij vinden de professional die je zoekt.

Duurzame matches: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Onze aanpak is gericht op het bouwen en onderhouden van duurzame relaties en lange termijn succes voor jouw organisatie. We richten ons op senior professionals die nie talleen voorbereid zijn op de rol van vandaag, maar ook de visie en drive bezitten om bij te dragen aan de toekomstige groei en innovatie in jouw organisatie.

'Bijna alle marketingteamleden van New York Pizza zijn via Babbage Company bij ons gekomen. Babbage kent ons bedrijf goed en dat is heel fijn werken. Babbage begrijpt het type persoon dat goed bij ons past, dus we hebben vaak maar een halve zin nodig om een hele zin te maken.'- Joost Geurts, CMO van New York Pizza

Meer ervaringen lezen?

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Daarnaast zijn we ook al lange tijd preferred supplier voor diverse gemeenten (Amsterdam, Den Haag, Almere en Zaanstad), provincies (Noord-Holland en Zuid-Holland,) ZBOs, zoals UWV, COA en RDW en in het hoger onderwijs (o.a. Vrije Universiteit).

Meer weten over samenwerking?

Lees hier meer over de langdurige samenwerking met UWV.

Placement Process

Babbage Company

Onze Businesspartners

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

[Jouw naam]

Word jij onze nieuwe collega? 

Join our team!

Merlijn Wessels

Manager Projectenbureau

Merlijn is Manager Projecten van ons inhouse projectbureau en legt de link tussen elke communicatie- of contentvraag en de beste, mooiste en effectiefste oplossing.

Meer over Merlijn

Anouk de Wit

Recruitment Consultant

Anouk is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures.

Meer over Anouk

Gwen Goetz

Recruitment Consultant

Gwen is onderdeel van het Recruitmentteam bij De Redactie en helpt in deze rol graag mensen naar een nieuwe uitdaging op het gebied van (web) redactie en communicatie.

Lees meer

Michiel de Zwart

Projectmanager

Michiel is onderdeel van Team Trainingen en is als manager verantwoordelijk voor alle trainingsactiviteiten van De Redactie en Babbage Academy.

Lees meer

Celine van der Wal

Corporate Recruiter

Celine spreekt als Corporate Recruiter al onze nieuwe collega's als eerste. Met haar brede netwerk is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Lotte is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor interim opdrachten op zowel freelance- als detacheringsbasis. Kwaliteit en persoonlijkheid staan bij haar centraal.

Lees meer

Roos van Sparrentak

Contentspecialist

Als Contentspecialist is Roos verantwoordelijk het schrijven van alle content voor Babbage Company & De Redactie

Lees meer

Adnan Shahzad

Recruitment Assistant

Adnan is onderdeel van Team Interim en ondersteunt recruiters met de dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Cynthia Schenkers

Senior Financieel Medewerker

Cynthia is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Romy de Ruiter

Medewerker Trainingen

Romy is onderdeel van het Trainingen Team, assisteert bij het organiseren van trainingen en is verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom trainingen.

Lees meer

Wesley Snel

Teamlead Interim 

Wesley is teamlead van het Interim Team en is daarnaast verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringsbasis. 

Lees meer

Helen Cioni

Senior Recruitment Consultant

Helen is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures.

Lees meer

Sophie Guldemond

Trainee Communicatie

Sophie is onderdeel van Team Traineeship Communicatie. Als Trainee Communicatie volgt zij gedurende anderhalf jaar trainingen en workshops en wordt zij gedetacheerd op verschillende opdrachten.  

Lees meer

Carina Snaas

Managing Director / Partner

Carina is onderdeel van het Management Team en is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

Lees meer

Iwein Trel

Teamlead Interim / Partner

Iwein is onderdeel van het Interim Team, waar hij als meewerkend voorman het team begeleid en aanvragen coördineert. Hij is ook lid van het Management Team en draagt samen met Yke o.a. verantwoordelijkheid voor DPC, perceel communicatie & woordvoering.

Lees meer

Sigrid Koeleman

Contentcoördinator/adviseur

Sigrid is Contentcoördinator/adviseur bij ons inhouse projectbureau en verzorgt de beste, mooiste en effectiefste oplossingen voor elke communicatievraag.

Lees meer

Karel Beekman

Director Finance / Partner

Karelis onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële administratie en het verbeteren van rapportages.

Lees meer

Roos Suring

Finance Manager

Roos is onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor financiële administratie van Babbage Company.

Lees meer

Chantal de Bont

Business Development Interim

Chantal is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor de business development van de interim-tak van Babbage Company en het ontwerpen en uitvoeren van proactieve talent-sourcing strategieën. Zij is voortdurend op zoek naar nieuwe partners, kansen en mogelijkheden.

Meer over Chantal

Anna ter Schegget

Contentcoördinator/adviseur

Als Contentcoördinator/adviseur is Anna onderdeel van Projecten - Communicatie & Content bij Babbage Company. Ook wordt Anna gedetacheerd als Communicatieadviseur bij verschillende opdrachtgevers. 

Lees meer

 

Gioia Endt

Teamlead Marketing & Communications

Gioia is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor alle online en offline marcom activiteiten, het verbeteren van de website, candidate experience, PR en de Babbage Academy.
Lees meer over Gioia

Yke Hoekstra

Director Interim / Partner

Yke is onderdeel van het Interim Team en is onderdeel van het Management Team. Hij is verantwoordelijk voor verdere groei en ontwikkeling van zowel de interne als externe professionals.  

Meer over Yke

Anneloes Hummelinck

Communicatieadviseur Overheid

Anneloes wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid. 

Lees meer

Sascha van den Kerckhove

Recruitment Consultant

Sascha is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringsbasis. 

Meer over Sascha

Susanne ter Wal

Communicatieadviseur

Susanne wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur. 

Lees meer

Mark Ruijper

Financieel Medewerker

Mark is onderdeel van het Financiële Team en is mede verantwoordelijk voor de financiële administratie van Babbage Company

Lees meer

Mustafa Karaca

Senior Recruitment Consultant

Mustafa is onderdeel van het Werving en Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor vaste vacatures. 

Lees meer

Kelsey Bouwmeester

Communicatieadviseur Overheid

Kelsey wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid. 

Lees meer

Esmée Ibrahim

Junior Communicatieadviseur

Esmée wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Junior Communicatieadviseur op interim opdrachten.

Meer over Esmée

Gina Iglesias

Traffic & Social Mediaspecialist 

Gina is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor het beheer van de social mediakanalen en andere marketingactiviteiten van Babbage Company.

Lees meer

Sabine Funneman

Communicatieadviseur/Contentspecialist

Sabine wordt gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur en/of Contentspecialist.

Lees meer

Rutger Severens

Senior Consultant BD & Recruitment

Rutger is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor  business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals. Hij heeft een leidende rol bij het onderhouden en uitbouwen van het netwerk binnen het commerciële domein en is het aanspreekpunt voor senior marketing- en salesprofessionals.

Lees meer

Romy den Riet

HR Adviseur

Romy is onderdeel van het HR & Administratieteam en ondersteunt HR-taken en contractmanagement.

Lees meer

Patricia de Winter

Senior Financieel medewerker

Patricia is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Monique van Vliet

Director BD & Executive Search / Partner

Monique is onderdeel van het Management Team en is onder andere verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is ook actief als field/accountmanager voor de preferred suppliers van Babbage Company en het aanspreekpunt voor senior professionals en Babbage Internationals.

Lees meer

Yüksel Tuzgöl

Recruitment Consultant

Yüksel is onderdeel van Team Interim en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringbasis.

Meer over Yüksel

Jornah Janga

Recruitment Consultant

Jornah is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringbasis.

Meer over Jornah

Susanne Afman

Senior Communicatieadviseur

Susanne werkt als Communicatie Consultant soms langere tijd bij een opdrachtgever aan een communicatievraagstuk. Op dit moment zet ze haar expertise in als strateeg en adviseur voor meerdere partners van het inhouse communicatiebureau van Babbage Company.

Meer over Susanne

Fons van Lier

Communicatie- en Contentspecialist

Fons wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatie- en Contentspecialist. 

Meer over Fons

Renee van der Ster

Communicatieadviseur

Renée wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Medior Communicatieadviseur op verschillende (overheids-)opdrachten.

Lees meer

Marieke Hendrix

Strateeg Communicatie en Verandering

Marieke wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Strateeg Communicatie en Verandering op interim opdrachten.

Lees meer

Suzanne Dijk

Communicatieadviseur/Contentspecialist

Suzanne wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Communicatieadviseur of Content Specialist op interim opdrachten. 

Meer over Suzanne

Charmaine Mee

Medewerker Contractadministratie

Charmaine is onderdeel van het HR & Administratieteam en is verantwoordelijk voor het opmaken van alle overeenkomsten.

Lees meer

Angelique Slob

Communicatieadviseur

Angelique wordt als Communicatieadviseur gedetacheerd op verschillende opdrachten.

Meer over Angelique

Barbara Eugster

Senior Communicatieadviseur

Barbara wordt als Senior Communicatieadviseur gedetacheerd op verschillende opdrachten.

Meer over Barbara

Augustina Austin

Communicatieadviseur

Augustina werkt als Communicatie Consultant bij Babbage Company en wordt gedetacheerd bij verschillende (rijks)overheden als Communicatieadviseur.

Lees meer

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!