Samenwerken aan de beste match

Babbage Company is je deskundige recruitmentpartner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing-, communicatie- en contentprofessionals! Met ons uitgebreide netwerk, inhoudelijke aanpak en uitstekende reputatie krijgen wij snel de juiste professionals aan tafel.

Snel schakelen?

Babbage Company

Jouw vertrouwde partner

Persoonlijk

De klik tussen de professional en de cultuur en ambitie van de organisatie vinden wij net zo belangrijk als opleiding en ervaring.

Betrokken

Ons gezamenlijke doel is een succesvolle match. Wij denken voortdurend en actief mee over de inhoud van de rol en de ontwikkeling van de organisatie.

Deskundig

Wij zijn een organisatie van professionals voor professionals. Onze recruiters en consultants komen uit het marketing- en communicatievak.

Interim Management & Detachering

Ben je op zoek naar een interim professional met specifieke marketing-, communicatie- of online expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval of zwangerschap? Wij hebben een grote community van ZZP’ers en een eigen detacheringspool. Door ons actuele netwerk vinden wij in no time de geschikte professional, op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied. Uiteraard hebben onze interim professionals een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar beschikken ze vooral over de juiste mentaliteit.

Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is allemaal mogelijk. Neem direct contact met ons op en wij vinden de professional die je zoekt.

Recruitment & Executive Search

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en executive search en bemiddelen vaste professionals binnen het vakgebied marketing, communicatie en online. In ons netwerk van ruim 20.000 professionals hebben we kandidaten met vele uiteenlopende expertises. Of het nu gaat om een woordvoerder, marketing manager, communicatieadviseur, e-commerce specialist of een ander specialisme binnen deze vakgebieden, wij kennen de beste professional voor jouw organisatie al en anders weten we hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken. Naast onze eigen continu, groeiende netwerk, hunten wij ook actief via social media en andere recruitmenttools om alle potentiële kandidaten voor je in het vizier te hebben. Door deze toegevoegde waarde zijn wij in staat om binnen 6 tot 8 weken de beste professional voor jouw organisatie te vinden.

Wij werken voor verschillende sectoren, van zakelijke dienstverlening, retail tot non-profit, en voor uiteenlopende opdrachtgevers. We hechten waarde aan duurzame relaties, waardoor we met veel business partners al een lange tijd samenwerken.

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn we ook al lange tijd Preferred Supplier voor diverse gemeenten (Alkmaar, Almere en Zaanstad), Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Meer weten over samenwerking?

Placement Process

Babbage Company

Onze Businesspartners

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

[Jouw naam]

Word jij onze nieuwe collega? 

Join our team!

Nisrine Ghaddari

Talent Sourcer

Nisrine is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures. 

Meer over Nisrine

Lior Sela

Medior Communicatieadviseur 

Lior wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid.

Meer over Lior

Merlijn Wessels

Manager Projecten - Communicatie & Content

Merlijn is Manager Projecten van ons inhouse projectbureau en legt de link tussen elke communicatie- of contentvraag en de beste, mooiste en effectiefste oplossing.

Meer over Merlijn

Anouk de Wit

Junior Recruiter

Anouk is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vaste vacatures.

Meer over Anouk

Roos van Sparrentak

Contentspecialist

Als Contentspecialist is Roos verantwoordelijk het schrijven van alle content voor Babbage Company & De Redactie

Lees meer

Birte Schuit

Talent Sourcer

Birte is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor het interim marketing- en communicatienetwerk.

Meer over birte

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Lotte is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor interim opdrachten op zowel freelance- als detacheringsbasis. Kwaliteit en persoonlijkheid staan bij haar centraal.

Lees meer

Cynthia Schenkers

Financieel Medewerker

Cynthia is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Pauline Habraken

Junior Recruiter

Pauline is onderdeel van het W&STeam en is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor het interim marketing- en communicatienetwerk.

Meer over Pauline

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Eline is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is contactpersoon voor de Corporate Communicatieprofessionals en (Digital) Marketingprofessionals. Ze richt zich op vaste vacatures voor zowel profit als non-profit organisaties.

Lees meer

Wesley Snel

Recruitment Consultant 

Wesley is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten op zowel freelance- als detacheringsbasis. 

Lees meer

Carina Snaas

Director Operations / Partner

Carina is onderdeel van het Management Team, heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Ze is het aanspreekpunt voor businesspartners inzake interim inhuur, account- en contractmanagement.

Lees meer

Ingrid Roozendaal

Administratief Medewerker

Ingrid is onderdeel van het Financiële Team en ondersteunt contractmanagement en finance op financieel gebied.

Meer over Ingrid

Renate Schuil

Recruitment Assistent

Renate is onderdeel van het Interim en Werving & Selectie Team en ondersteunt beide teams om het recruitmentproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Iwein Trel

Teamlead Interim

Iwein is onderdeel van het Interim Team, waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse coördinatie van de interim aanvragen en manager is van de Marketing Community.

Lees meer

Karel Beekman

Business Controller

Karelis onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële administratie en het verbeteren van rapportages.

Lees meer

Roos Suring

Financiële Administratie Babbage Company

Roos is onderdeel van het Financiële Team en is verantwoordelijk voor financiële administratie van Babbage Company.

Lees meer

Sterre Mosmans

Recruitment Consultant 

Sterre is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor interim opdrachten op zowel freelance- als detacheringsbasis. 

Lees meer

Chantal de Bont

Recruitment Consultant

Chantal is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van proactieve talent-sourcing strategieën. Zij is voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de Overheidscommunity en de communities die wij hebben ingericht voor schaarse/specialistische functies.  

Meer over Chantal

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke is oprichter en directeur van Babbage Company en directeur van De Redactie. Ze is voorzitter van het Management Team en eindverantwoordelijk voor beide bedrijven.

Lees meer

Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

Carlotte wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Junior Communicatieadviseur bij zowel (semi-)overheids- als non-profitorganisaties. 

Meer over Carlotte

Anna ter Schegget

Content Coördinator & Recruitment Consultant 

Als Content Coördinator is Anna onderdeel van Projecten - Communicatie & Content bij Babbage Company.

Naast het coördineren van content werkt Anna ook als Medior Recruitment Consultant bij het Interim team.  

Lees meer

 

Gioia Endt

Teamlead Marketing & Communicatie 

Gioia is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor alle online en offline marcom activiteiten, het verbeteren van de website, candidate experience, PR en de Babbage Academy.
Lees meer over Gioia

Yke Hoekstra

Manager Interim

Yke is onderdeel van het Interim Team en is verantwoordelijk voor verdere groei en ontwikkeling van zowel de interne als externe professionals.  

Meer over Yke

Mark Ruijper

Junior Financieel Medewerker

Mark is onderdeel van het Financiële Team en is mede verantwoordelijk voor de financiële administratie van Babbage Company

Lees meer

Gina Iglesias

Traffic & Social Mediaspecialist 

Gina is onderdeel van het Marcom Team en is verantwoordelijk voor het beheer van de social mediakanalen en andere marketingactiviteiten van Babbage Company.

Lees meer

Rutger Severens

Senior Consultant Marketing & Sales

Rutger is onderdeel van het Werving & Selectie Team en is verantwoordelijk voor  business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals. Hij heeft een leidende rol bij het onderhouden en uitbouwen van het netwerk binnen het commerciële domein en is het aanspreekpunt voor senior marketing- en salesprofessionals.

Lees meer

Romy den Riet

HR Medewerker

Romy is onderdeel van het HR & Administratieteam en ondersteunt HR-taken en contractmanagement.

Lees meer

Sheralyn Bacas

Teamlead HR

Sheralyn is onderdeel van het HR & Administratieteam en is als teamcoördinator verantwoordelijk voor alles op het gebied van HR voor interne en externe medewerkers, zoals contract management, urenadministratie en tijdige facturatie en betaling.
Lees meer over Sheralyn

Monique van Vliet

Director Business Development / Partner

Monique is onderdeel van het Management Team en is onder andere verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is ook actief als field/accountmanager voor de preferred suppliers van Babbage Company en het aanspreekpunt voor senior professionals en Babbage Internationals.

Lees meer

Anneloes Hummelinck

Communicatieadviseur Overheid

Anneloes wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten als Communicatieadviseur Overheid. 

Lees meer

Celine van der Wal

Teamlead Recruitment/Senior Consultant

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Onur Ulusoy

Recruitment Consultant

Onur is onderdeel van het Werving & Selectie Team in de rol van interim Recruitment Consultant.

Lees meer

Renee van der Ster

Medior Communicatieadviseur

Renée wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Medior Communicatieadviseur op verschillende (overheids-)opdrachten.

Lees meer

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.