Samenwerken aan de beste match

Babbage Company is je deskundige recruitmentpartner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing-, communicatie- en online professionals! Met ons uitgebreide netwerk, inhoudelijke aanpak en uitstekende reputatie krijgen wij snel de juiste professionals aan tafel.

Snel schakelen?

Babbage Company

Jouw vertrouwde partner

Persoonlijk

De klik tussen de professional en de cultuur en ambitie van de organisatie vinden wij net zo belangrijk als opleiding en ervaring.

Betrokken

Ons gezamenlijke doel is een succesvolle match. Wij denken voortdurend en actief mee over de inhoud van de rol en de ontwikkeling van de organisatie.

Deskundig

Wij zijn een organisatie van professionals voor professionals. Onze recruiters en consultants komen uit het marketing- en communicatievak.

Interim Management & Detachering

Ben je op zoek naar een interim professional met specifieke marketing-, communicatie- of online expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval of zwangerschap? Wij hebben een grote community van ZZP’ers en een eigen detacheringspool. Door ons actuele netwerk vinden wij in no time de geschikte professional, op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied. Uiteraard hebben onze interim professionals een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar beschikken ze vooral over de juiste mentaliteit.

Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is allemaal mogelijk. Neem direct contact met ons op en wij vinden de professional die je zoekt.

Recruitment & Executive Search

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en executive search en bemiddelen vaste professionals binnen het vakgebied marketing, communicatie en online. In ons netwerk van ruim 20.000 professionals hebben we kandidaten met vele uiteenlopende expertises. Of het nu gaat om een woordvoerder, marketing manager, communicatieadviseur, e-commerce specialist of een ander specialisme binnen deze vakgebieden, wij kennen de beste professional voor jouw organisatie al en anders weten we hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken. Naast onze eigen continu, groeiende netwerk, hunten wij ook actief via social media en andere recruitmenttools om alle potentiële kandidaten voor je in het vizier te hebben. Door deze toegevoegde waarde zijn wij in staat om binnen 6 tot 8 weken de beste professional voor jouw organisatie te vinden.

Wij werken voor verschillende sectoren, van zakelijke dienstverlening, retail tot non-profit, en voor uiteenlopende opdrachtgevers. We hechten waarde aan duurzame relaties, waardoor we met veel business partners al een lange tijd samenwerken.

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn we ook al lange tijd Preferred Supplier voor diverse gemeenten (Alkmaar, Almere en Zaanstad), Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Meer weten over samenwerking?

Placement Process

Babbage Company

Onze Businesspartners

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke heeft decennialange ervaring binnen het recruitmentvak, en is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van Babbage Company.

Lees meer

Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

Monique is met haar jarenlange communicatie ervaring bij Babbage Company verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals.

Lees meer

Carina Snaas

Managing Consultant / Partner

Carina heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is het aanspreekpunt voor businesspartners. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Carina.

Lees meer

Merlijn Wessels

Manager Projecten

Merlijn is Manager Projecten van ons inhouse projectbureau en legt de link tussen elke communicatie- of contentvraag en de beste, mooiste en effectiefste oplossing.

Meer over Merlijn

Iris Nibbering

Recruitment Consultant

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie en zet zich elke dag voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vullen. 

Lees meer

Celine van der Wal

Recruitment Consultant / Team Coördinator

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Rutger Severens

Senior Consultant Marketing & Sales

Rutger is als Senior Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals.

Lees meer

Iwein Trel

Recruitment Consultant

Iwein werkt met veel plezier en betrokkenheid bij Babbage Company en heeft inmiddels vele professionals succesvol bemiddeld.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant richt Eline zich vooral op vaste vacatures. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie brengt zij een hoop kennis én passie voor het vak met zich mee.

Lees meer

Lotte Biesenbeek

Recruitment Consultant 

Binnen het Babbage Team is Lotte verantwoordelijk voor de invulling van interim projecten, zowel op freelance als detacheringbasis. Bij haar staan persoonlijkheid en kwaliteit centraal.... 

Lees meer

Wesley Snel

Recruitment Consultant 

Binnen het Babbage Team is Wesley verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals voor interim projecten

Lees meer

Robin Spitters

Talent Sourcer

Als Recruitment Assistent ondersteunt Robin het W&S team en is hij continu op zoek naar de beste professionals voor onze vaste vacatures. 

Lees meer

Sheralyn Bacas

HR Adviseur

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers.

Lees meer

Gioia Endt

Marketing & Communicatieadviseur 

Binnen het Babbage Team is Gioia verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie.
Lees meer over Gioia

Gina Iglesias

Office Manager

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt van Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Voor elke vraag kun je bij haar terecht!

Lees meer

Roos Suring

Contract & Finance Manager

Roos is het aanspreekpunt binnen Babbage Company voor alle financiële en contractzaken. 

Lees meer

Cynthia Schenkers

Administratief Medewerker

Cynthia ondersteunt contractmanagement en finance op administratief gebied.

Lees meer

Romy den Riet

HR-Assistent

Romy is binnen Babbage Company onderdeel van het HR-team. Ze houdt zich vooral bezig met contracten en de administratieve kant, waarbij zij Sheralyn ondersteunt. 

Lees meer

Roos van Sparrentak

Contentspecialist

Als Contentspecialist is Roos verantwoordelijk het schrijven van alle content voor Babbage Company & De Redactie

Lees meer

Roxanna de Bok

Assistent Financiële Administratie

Roxanna is binnen Babbage Company onderdeel van het Finance-team. Ze houdt zich vooral bezig met financiële administratie, waarbij zij Roos ondersteunt. 

Lees meer

Marijn de Vries

Content Creator

Als Content Creator houdt Marijn zich bezig met wat er allemaal te vinden is op de website van Babbage Company. Hij vertelt graag verhalen via interviews, blogs en verslagen. 

Lees meer

Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

Lior is gedetacheerd als Communicatieadviseur . Binnen Babbage Company draagt ​​Lior bij aan de profilering van Babbage Company onder de Young Professionals Community.

Lees meer 

Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

Carlotte werkt als communicatieadviseur via Babbage Company op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit.

Meer over Carlotte

Chantal de Bont

Sourcing Consultant

Chantal de Bont is als Sourcing Consultant binnen het Recruitment-team verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van proactieve talent-sourcing strategieën. 

Meer over Chantal

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.