Gioia Endt

Marketing & Communicatie Adviseur

gioia.endt@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie van Babbage Company.
  • Houdt zich bezig met (het verbeteren van) de website, candidate experience, PR, content en de Babbage Academy.

Gioia is binnen het Babbage Team verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie. Naast de dagelijkse on- en offline marcomactiviteiten - zoals de socials, de nieuwsbrief en emailcampagnes - houdt zij zich bezig met het verbeteren van de website, candidate experience, content, PR, de Babbage Academy en andere events. Na gewerkt te hebben als communicatieadviseur bij een duurzame startup en als projectmanager bij een (travel)marketingbureau, maakte zij de overstap naar Babbage Company.

Gioia is gestructureerd, een multitasker en houdt van schrijven, lijstjes en goede excell bestanden. Ze maakte kennis met het communicatievak na haar Bachelor Europese Studies en Master Internationale Betrekkingen, en liep onder andere stage op de afdeling Pers en Publieksdiplomatie bij de Nederlandse Ambassade in Kopenhagen.

Als echte Amsterdamse slentert ze het liefst door de stad, vind je haar vaak op een terras met vriendinnen en is zij een echte Ajax-fan. De skivakantie is haar lievelingsvakantie en in de zomer brengt ze graag tijd door op en rondom het water. 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.