Ontdek onze

Communicatie vacatures

Hallo communicatieprofessional! Ben je op zoek naar vacatures in de communicatie voor een nieuwe uitdaging of volgende stap in je carrière? Babbage Company is gespecialiseerd in het verbinden van marketing- en communicatieprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers. Of je nu net afgestudeerd of zeer ervaren bent, in ons uitgebreide netwerk is er gegarandeerd vraag nar jouw skills en expertise. Bekijk nu onze vacatures of lees eerst meer...

Ontdek al onze communicatie vacatures

Functies in communicatie

Als we het hebben over communicatie vacatures, aan welke functies moet je dan denken? Wij zijn inmiddels al meer dan 23 jaar de verbindende schakel tussen organisaties en marcomprofessionals. In die tijd hebben we een verscheidenheid aan communicatievacatures weten te vervullen. Hierbij een greep uit de functies waarin jij als communicatieprofessional aan de slag zou kunnen gaan:

  • Communicatieadviseur;
  • Contentmanager;
  • Contentadviseur;
  • Copywriter;
  • Online redacteur;
  • Webredacteur;
  • Social media redacteur.

Profiel schetsen

Bij het zoeken naar communicatievacatures is het belangrijk voor ogen te hebben wat je wilt gaan doen. Dat geldt voor elke carrièrefase. Kijk naar waar je goed in bent, maar zeker ook naar wat je leuk en belangrijk vindt. Ga je je specialiseren of doe je liever eerst brede werkervaring op? Heb je als junior of medior expertise op gebouwd op een speciaal gebied, dan ligt het voor de hand om daar een seniorfunctie in te zoeken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien wil jij je wel vol inzetten op die nieuwe ontwikkeling die je hebt gespot en waarin verder nog niemand zich in heeft gespecialiseerd. Met het profiel dat je zo van jezelf schetst, kun je doelgericht zoeken tussen communicatievacatures.

Voor wie wil je werken?

In de meer dan 23 jaar dat we dit werk doen, hebben we een breed netwerk opgebouwd van professionals en organisaties. De opdrachtgevers voor onze communicatievacatures zijn dan ook zeer divers. Dat geeft jou de kans om af te wegen welke of welk soort organisatie je aanspreekt. Wil je jezelf breed ontwikkelen in een klein communicatieteam in het MKB, of juist als specialist bij een bureau of multinationals als Philips of ING? Haal je meer voldoening uit het verhogen van de aandelenwaarden van een commercieel bedrijf, of bied je met jouw werk liever meerwaarde aan non-profitorganisaties en/of overheidsinstanties? Vind je dit lastig vooraf te bepalen, bekijk dan rustig bij elke communicatie vacature of de organisatie je aanspreekt.

Solliciteren op communicatie vacatures

Heb je de communicatie vacature van je dromen bij Babbage Company gevonden, solliciteer dan zo snel mogelijk. Neem wel echt de tijd om je in de vacature en de organisatie te verdiepen. Vooral in het geval van communicatie vacatures is het belangrijk om een doordachte en pakkende sollicitatiebrief te schrijven. Om te solliciteren kun je een account bij ons aanmaken, maar dat hoeft niet. Het voordeel wanneer je je inschrijft, is dat wij dan actief voor je aan de slag kunnen om jou met communicatie vacatures te matchen. Heb je vragen over vacatures, onze recruitmentdienst of iets anders? Of heb je hulp nodig bij solliciteren? Neem contact met ons op via telefoonnummer +31204414707 of e-mail

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!