Onze opdrachtgevers

Wij werken langdurig samen met een breed scala aan bedrijven en organisaties. Van grote, internationale A-merken, beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties (onderwijs, zorg, goede doelen en belangenorganisaties), tot MKB, startups en (Rijks-)overheid. Ook werken we voor verschillende marketing- en communicatiebureaus en (internationale) start en scale ups. Regelmatig worden wij ingezet om meerdere functies in marketing- & communicatieteams c.q. afdelingen in samenwerking met onze business partner in te vullen.

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn we ook al lange tijd preferred supplier voor diverse gemeenten (Alkmaar, Almere en Zaanstad), Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Lees hier de ervaringen van onze business partners.

Guido van Alphen - Director Corporate Communications & Public Affairs - Royal Cosun

'Kenmerkend voor Babbage Company is het persoonlijke aspect. De samenwerking is kritisch verbindend op een constructieve manier. Het gaat om écht zoeken naar de juiste match, niet alleen maar op oppervlakkig niveau, maar vanuit betrokkenheid bij het geheel.'

Bekijk de case study

Birgit Kamp - Director Corporate Communication - Caldic

‘Storytelling en onze organisatie goed positioneren, dat kan Babbage Company als geen ander. Babbage werkt al lang met ons samen en dat helpt ons. Het versnelt het traject en zorgt ervoor dat ons verhaal op een positieve manier bij potentiële professionals gebracht wordt. We hebben het hele corporate communicatieteam neergezet met Babbage professionals.’

Bekijk de case study

Sandy Perquin - Hoofd Communicatie & Issuemanagement - UWV

'Aan een professional van Babbage Company hoeven geen kritische vragen meer gesteld te worden over hun kwaliteiten. De voorselectie is al gedaan. Het is aan ons om diegene welkom te heten. Dat is het fijne aan werken met Babbage Company: zij nemen de zorg van het zoeken van een professional en de voorselectie uit handen.'

Bekijk hier de case study

Maurice Houwer - Manager bij ALD Automotive

“Babbage Company nam echt de tijd om goed te luisteren naar wat wij zochten en om door te vragen als iets onduidelijk was. Als een soort makelaar namen ze ons eigenlijk mee langs vier professionals, waardoor we goed konden vergelijken en snel een idee kregen wie het best bij ons past. Het hele proces heb ik als zeer transparant en persoonlijk ervaren. Dankzij Babbage hebben we echt de perfecte professional gevonden.”

Bekijk de case study

 

Arno Schikker | Manager Corporate Communications bij Royal Boskalis

“Babbage Company ken ik van 15 jaar geleden, toen ik zelf via Babbage bij mijn vorige werkgever terecht kwam. Toen bij ons de vraag kwam naar een Senior Corporate Communicatieadviseur zijn we op zoek gegaan naar partijen die zich specialiseren op het vlak van communicatie. Het was een ABC-tje om Babbage voor te stellen. Belangrijk in dit geval is dat een partij zoals Babbage zich goed kan inleven in de cultuur en kernwaarden van het bedrijf om zo de juiste match te vinden tussen kandidaat en het bedrijf. Boskalis heeft een sterke cultuur, met herkenbare kernwaarden zoals: ondernemerschap, zelfstarter en buiten de gebaande paden treden. Boskalis is een echte mix tussen familiebedrijf én een internationaal bedrijf. Babbage heeft ons team versterkt met twee nieuwe collega’s. Twee profesionals die snel een belangrijke rol in het team op de juiste manier hebben weten te vullen. Als er in de toekomst een soortgelijk vraagstuk voordoet, is het logisch voor ons om de samenwerking weer aan te gaan! Er zit een grote meerwaarde in het werken met een partij als Babbage en het netwerk van communicatieprofessionals dat zij hebben.”

 

Esther Bunnik | Hoofd Communicatie - Vereniging van Nederlandse Gemeenten

“Babbage Company  ken ik al langer en schakelde ik al in bij mijn vorige werkgevers. Voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) hebben we Babbage Company ingeschakeld voor meerdere vacatures van Communicatieadviseur. Het contact met Babbage Company is altijd goed en Babbage werkt snel en alert en levert altijd kwalitatief goede kandidaten. De samenwerking heeft geleid tot een aantal succesvolle plaatsingen van interim-communicatieprofessionals. Daarom zou ik Babbage Company zeker aanraden en graag weer inschakelen in de toekomst.“

 

Onno van der Rijst | Afdelingshoofd Bedrijfsvoering - Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

“Ik heb een hele positieve ervaring met Babbage Company. Bij de Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland hadden we een vacature voor een communicatieadviseur/woodvoerder. Het was een moeilijke vacature om te vullen en nadat het ons zelf niet lukte, hebben we Babbage ingeschakeld. We hebben verschillende kandidaten gesproken en uiteindelijk een zeer goede nieuwe collega aangenomen.
De Consultants & Recruiters van Babbage Company luisteren goed en blijven doorzoeken totdat het lukt. Gedurende de hele samenwerking was er een gevoel van ‘we doen dit samen’, er is geen enkel moment een gevoel van afstand geweest. Door de samenwerking met Babbage heb ik ook inzichten gekregen in de arbeidsmarkt en in wat wij als Veiligheidsregio precies nodig hebben. In een vergelijkbare situatie werk ik zeker graag nog een keer samen met Babbage!”


 

Joost Geurtsen - Chief Marketing Officer - New York Pizza

'Bijna alle marketingteamleden van New York Pizza zijn via Babbage Company bij ons gekomen. Babbage kent ons bedrijf goed en dat is heel fijn werken. Babbage begrijpt het type persoon dat goed bij ons past, dus we hebben vaak maar een halve zin nodig om een hele zin te maken.'

Bekijk de case study

Yvon Hoogervorst - Manager Communicatie en Directiewoordvoerder - Veiligheidsregio Utrecht

'Bij Babbage Company is het niet lullen, maar poetsen. Gericht, de juiste vraag op het juiste moment en geen overbelasting aan mails wat het ingewikkeld maakt. Jullie weten wat ik zoek en komen met de juiste kandidaten. Er zijn meer bedrijven die werving en selectie doen, maar als ik specifiek communicatieprofessionals zoek dan schakel ik jullie in. Want jullie snappen dat.'

Lees het hele verhaal

Christine de Ruiter | Kwartiermaker Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied

"Vooral de kracht dat Babbage zelf matchende professionals benaderde - iets wat je als organisatie lastig zelf kunt doen - zorgde ervoor dat we snel met de juiste mensen in gesprek kwamen. En die mensen hebben dan al snel door dat de OD NZKG nuttig werk doet en een spannend werkgebied heeft, waar je als communicatiespecialist je hart op kunt halen."

Lees hier de Case Study

Edwin van de Haar | Manager Mediarelaties, PR, Sponsoring & Events - Eneco

“Eneco heeft met Babbage Company een raamovereenkomst m.b.t. de inhuur van marketing en communicatieprofessionals. Voor de tijdelijke functie van Senior Woordvoerder heeft Babbage Company snel de juiste  senior mediaprofessional gevonden. De selectie van kandidaten die werden voorgedragen was goed en de uiteindelijk geselecteerde woordvoerder leverde goede kwaliteit en was een heel prettige collega. Babbage Company is een fijne partner, met een goed  en up to date netwerk van communicatieprofessionals ! ”

 

 

Nicoline Meijer | Directeur Marketing & Communicatie, ROC Midden Nederland

“Vanwege het pensioen van onze toenmalige woordvoerder gingen we op zoek naar een Strategisch Woordvoerder. Ook hebben we de functie iets anders ingevuld. We wilden een goede woordvoerder uit de markt en daarom hebben we Babbage Company ingeschakeld. De samenwerking met Babbage Company is heel prettig verlopen. We hebben een goed voorgesprek gehad over het profiel wat we zoeken, waarbij Babbage ons goed geadviseerd heeft. Ook het tussentijdse contact over de professionals verliep prettig, we werden goed op de hoogte gehouden van de selectie.

De toegevoegde waarde van Babbage Company is onder andere dat zij gesprekken voeren met de kandidaten, want een cv/motivatiebrief zegt niet altijd alles. Dit was ook het geval bij de persoon die het uiteindelijk is geworden. Iris zag in hem een goede match die past bij ROC MN en heeft ons overtuigd om met deze kandidaat in gesprek te gaan. En wat bleek, het was onze nummer 1 na de selectiegesprekken!

Ik zou Babbage zeker nog een keer inzetten. Wij zijn erg blij met onze nieu-we woordvoerder. Babbage Company verdiept zich echt in alle kandidaten en voorziet ons daarmee van goed advies. Een samenwerking met Babbage Company zou ik zeker aanraden: ze leveren uitgebreid advies en sterke profielen!”

Bekijk de case study

Pauline Bredt | Teamleider Communicatie en Media, Provincie Utrecht

“Bij de Provincie Utrecht zochten we een tijdelijke communicatieadviseur. De professional die Babbage Company voorstelde, sloot  het beste aan: de communicatieadviseur was meteen inzetbaar, paste goed binnen het team en kwam precies aan de specifieke vraag tegemoet. Als je een goede (interim )communicatieprofessional zoekt, die meteen aan de slag kan, weet Babbage Company goed en snel iemand te vinden die bij je organisatie/vraag past.”

Heleen Beukers-Parson | Marketing manager Otentic Perfumes

"Babbage Company is een deskundig recruitmentbureau met een heel fijn en toegankelijk team, die weet hoe ze de geschikte kandidaat voor Otentic Perfumes moeten vinden.

Zowel vooraf, tijdens als na de search is het contact met Iris en Monique heel prettig. Niet opdringerig, maar betrokken. Als je op zoek bent naar een recruitmentpartner op het gebied van (online) marketing en communicatie, dan raad ik Babbage Company zeker aan!"

Lees hier de Case Study

Babbage Company

Onze Businesspartners

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!