Gina Iglesias

Office Manager

E gina.iglesias@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt voor Babbage Company. Voor al je vragen kun je bij haar terecht!
  • Gina ondersteunt ook bij het beheer van de social media kanalen en andere marketingactiviteiten van Babbage Company.

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt voor Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles op kantoor soepel verloopt. Gina biedt graag service en organisatie en heeft een hart voor marketing en communicatie. Daarom ondersteunt zij ook bij het beheer van de social media kanalen en andere marketingcommunicatie activiteiten van Babbage Company. Voor al je vragen kun je bij haar terecht!

Naast haar opleiding (marketingcommunicatie bij Schroevers) werkt ze al jaren met veel plezier in de horeca. Je kunt haar dus omschrijven als een echte socializer. Na haar afstuderen is Gina parttime gaan werken bij een internationale plantengroothandel op de bloemenveiling in Aalsmeer, waar ze haar communicatieve vaardigheden verder ontwikkelde.

In haar vrije tijd gaat ze graag uit, op het terras of uit eten. In de zomer bezoekt ze regelmatig festivals, houdt ze van ravotten en wil ze zoveel mogelijk van de wereld zien.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.