Suzanne Dijk

Communicatieadviseur/Contentspecialist

T 020 441 47 07
LinkedIn |

Bij Babbage

Suzanne wordt als Babbage Professional gedetacheerd als Communicatieadviseur of Content Specialist op interim opdrachten. 


Even voorstellen

Na haar master Communicatie en Organisatie aan de Universiteit van Utrecht heeft Suzanne als hands-on marketing- en communicatieadviseur gewerkt bij een goed doel en als creatieve content specialist bij een commerciële organisatie. Haar gevarieerde achtergrond als communicatieprofessional laat zien dat Suzanne een brede interesse heeft en houdt van afwisseling. Waar ze werkt, maakt haar niet zo gek veel uit. Zolang ze maar een steentje bijdraagt aan de maatschappij en zich bezig mag houden met allerlei verschillende aspecten die het mooie communicatievak te bieden heeft. Van contentstrategie, crisiscommunicatie tot aan de vertaalslag van complexe naar duidelijke teksten: Suzanne staat klaar voor elke communicatieuitdaging! 


Weetje

Suzanne is net zo energiek op vakantie als op haar werk. Je zult haar niet zo snel op het strand zien zonnebaden. Je kunt haar wél aantreffen op een SUP-board op de Loosdrechtse plassen, in een tentje in de Scandinavische wildernis of wandelend in de bergen. 

 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!