Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

E monique.van.vliet@babbage.nl
T 06 493 33 469
LinkedIn | Twitter

  • Leidende rol bij onderhoud en uitbouwen van het netwerk;
  • Aanspreekpunt voor senior professionals en Babbage Internationals.


Monique is als Managing Consultant/Partner onder andere verantwoordelijk voor business development, executive search en de werving & selectie. Zij is ook actief als field/accountmanager voor de preferred suppliers van Babbage Company en het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals die kijken naar een next step.

Monique is zelf afkomstig uit het vak en heeft na een jarenlange communicatiecarrière de overstap gemaakt naar het recruitmentvak. Ze heeft brede communicatie- en managementervaring opgedaan binnen zowel het bedrijfsleven als non-profit. Monique heeft als gesprekspartner voor directie en management snel zicht op de uitdagingen en ontwikkelingen van de organisatie, om zo in nauwe samenwerking het management, specialistische functies en complete teams in te vullen.

Monique heeft een scherpe blik voor competenties en de persoonlijkheid die een functie vraagt. Ze doet dit vanuit de liefde voor het vak, aangevuld met persoonlijke betrokkenheid en een behoorlijke dosis nieuwsgierigheid! Monique is actief binnen het netwerk, onder andere bij Logeion, en is in de ban van alle soorten 'storytelling' (denk aan films, toneel, opera en literatuur). Ze is veel buiten te vinden, het liefst in het bos en in de tuin, houdt van kunst, musea, design en Italië. Kortom, van La Dolce Vita!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.