Contentcreatie met Artificial Intelligence (AI)

Regio Amsterdam
01-03-2024

Training Contentcreatie met Artificial Intelligence (AI)

Versterk je communicatie- en contentvaardigheden met Artificial Intelligence (AI) in onze interactieve training ‘Contentcreatie met Artificial Intelligence’. Deze training is gericht op ‘generative AI’-tools zoals ChatGPT en text-to-image generators zoals Midjourney en Dall-E2. Ontdek hoe je deze geavanceerde technologieën optimaal benut voor contentcreatie, klantenservice en creatieve oplossingen. Vergaar praktijkervaring door middel van hands-on oefeningen en samenwerkingsopdrachten. Neem deel aan boeiende discussies over ethiek en toekomstige ontwikkelingen en bereid je voor op de toekomst van communicatie!

Na de training:

  • Begrijp je de basisprincipes van generative Artificial Intelligence (AI), de ontwikkelingen en het belang ervan in het communicatie- en contentvak.
  • Kun je effectief gebruik maken van ChatGPT voor verschillende communicatiedoeleinden, zoals klantenservice, contentcreatie, creatieve oplossingen en social media management.
  • Heb je ervaring opgedaan met text-to-image generators zoals Midjourney en Dall-E2. Je weet hoe je ze kunt toepassen voor het creëren van visuele content op basis van tekstbeschrijvingen.
  • Ben je je bewust van ethische overwegingen, verantwoord gebruik en wettelijke kaders rondom AI-technologieën in communicatie.
  • Kun je de opgedane kennis en vaardigheden toepassen om AI op een innovatieve en verantwoorde manier te integreren in je eigen vakgebied, rekening houdend met toekomstige trends en ontwikkelingen.

*We adviseren voor deze training om ChatGPT Plus aan te schaffen. Dit is maandelijks opzegbaar. De kosten hiervoor zijn niet opgenomen in de kosten voor de training. Afname van het abonnement is niet verplicht om de training te volgen. 

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor content- en communicatieprofessionals uit diverse branches, zoals overheid, semi-overheid en de particuliere sector, die geïnteresseerd zijn in het benutten van AI om hun communicatiestrategieën te verbeteren en te innoveren. De training is geschikt voor zowel beginners als voor degenen die al enige ervaring hebben met AI en hun kennis willen uitbreiden. Het programma is ontworpen om de deelnemers praktische vaardigheden en inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden.

De trainer

De trainer is Chris Kleingeld. Met een gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en een scherp oog voor de kansen die het biedt, staat Chris te popelen om zijn inzichten en expertise te delen met cursisten en hen te begeleiden bij het toepassen van de principes van AI. Sinds 2021 heeft hij zich volop gestort op deze baanbrekende technologie. Hij is gepassioneerd over het toepassen van AI in zowel zijn eigen workflow als die van anderen.

Locatie & Tijd

  • Locatie: Regio Utrecht
  • Tijd: 9:30-16:30uur
  • Prijs: €445,- excl. btw

 

Aanmelden!

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!