Unknown

Training Creatieve Communicatiestrategieën

Tijdens Creatieve Communicatiestrategieën leer je van trainer Wil Michels hoe je een krachtige communicatiestrategie met een heldere focus opstelt. Zo verdrink je niet in de waan van de dag, maar kun je gericht aan de slag met jouw communicatiedoelen.

Je begint de training met strategisch denken, waarna je je richt op de belangrijkste bestaande canvassen en modellen en hun toepasbaarheid in de praktijk. Aansluitend bespreek je samen met de trainer de best practices. Vervolgens gaan we in op hoe je als adviseur de switch maakt van operationeel naar strategisch. Tot slot ga je aan de slag met een creatieve, conceptuele aanpak van de strategie.

 

Wat je kunt na de training?

  • Beleidsdoelen in een impactvolle communicatiestrategie vertalen.
  • De belangrijkste canvassen en modellen voor communicatiestrategie toepassen.
  • Zelf een eigen creatieve communicatiestrategie ontwikkelen.
  • Heldere doelen en prioriteiten vaststellen.
  • Focus in je acties en werk aanbrengen.

Wat je kunt verwachten van de training Creatieve Communicatiestrategieën

Strategie lijkt soms lastig en vaag. Deze training geeft je vele praktische tips over hoe je een communicatiestrategie opstelt die ook anderen in de organisatie inspireert. De basis leg je door te werken met canvassen als Het Strategisch Communicatie Frame en Het Communicatie Model.

In het middagprogramma ga je ook creatief aan de slag: je werkt een eigen strategie uit in een roadmap. Denk hierbij aan strategieën zoals de fanstrategie, de ambassadeursstrategie en/of de communicatiestrategie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Los van de sterke inhoud van deze training, ben je gegarandeerd van een dag met een mooie mix tussen denken en doen. Veel interactie en humor zijn included.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is voor alle communicatieprofessionals die meer strategisch aan de slag willen en voor degene die zich verder willen verdiepen in strategisch denken.

De Trainer

Wil Michels geeft voor Babbage Company inspirerende en spraakmakende workshops en lezingen over fanstrategie, creatief denken en creatieve communicatiestrategieën. Humor, snelheid en focus zijn trefwoorden tijdens deze sessies.

Locatie & Tijd

  • Locatie: Regio Amsterdam
  • Tijd: 09.30-16.30 uur
  • Prijs: €445,- excl. btw

Aanmelden!

Stay up-to-date

Blogs and news

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!