Update van onze Communicatieadviseur Lior bij Dress for Success

Update samenwerking Dress for Success X Babbage Company

In het kader van het 20 jaar bestaan van Babbage Company ondersteunen we Dress for Success op het gebied van marketing & communicatie. Al bijna een jaar zet Lior Sela, één van de communicatieadviseurs van Babbage Company, zich in voor projecten en taken die bijdragen aan de ontwikkeling en structurele uitbouw van Dress for Success. Wat heeft Lior de afgelopen tijd gedaan? En hoe staat de samenwerking ervoor? Tijd voor een update! 

Analyse als basis
De laatste maanden ondersteunde Lior bestuurslid Corine van Poppel. Zij is bij Dress for Success verantwoordelijk voor de fondsenwerving.  Samen maakten zij een uitgebreide analyse van de bedrijfsvoering van de  - inmiddels negen- Dress for Success vestigingen in Nederland. 

Om een solide basis voor de fondsenwerving te leggen en gedegen toekomstplannen te maken is inzicht in het reilen en zeilen van deze winkels essentieel. Door het afnemen van persoonlijke interviews met winkel managers en bestuurders en het doorspitten van jaarverslagen is een uitgebreide analyse van de bedrijfsvoering gemaakt. 

Inspirerend
Lior: "De interviews met de vestigingsmanagers waren super inspirerend! Het is fantastisch om te zien hoe gedreven en inventief de verschillende winkels zijn en in welke mate mensen uit het hele land op weg worden geholpen naar werk door persoonlijk kledingadvies, kleedsessies en workshops. Dress for Success staat echt midden in de samenleving. Sommige vestigingen fungeren ook als ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt. Op die manier heeft Dress for Success een brede maatschappelijke impact."

What’s next?
De resultaten van de analyse bedrijfsvoering worden met de winkels gedeeld en het bestuur van Dress for Success gaat met deze input aan de slag om in de nabije toekomst nog meer mensen op weg te helpen naar o.a. een nieuwe baan. Babbage Company blijft hier uiteraard nauw bij betrokken.

Over Dress for Success
Dress for Success is een non-profit organisatie die mensen met een minimuminkomen representatieve kleding en praktische ondersteuning biedt, om zo goed mogelijk hun sollicitatiegesprek in te gaan.
In de winkels (in Eindhoven, Leiden, Amsterdam, Gorinchem, Hoogezand-Sappermeer, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam en Utrecht) wordt men door vrijwilligers geholpen met het uitzoeken van passende kleding. Naast kleding wordt ook ondersteuning geboden op o.a.  het gebied van persoonlijke presentatievaardigheden. Meer dan 65% van de klanten vindt binnen korte tijd een nieuwe baan.

Stay up-to-date

Blogs and news

Interested in working together?

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!

Babbage Company uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.