Professional in the Spotlights: Lior Sela, Junior Communicatieadviseur (a.i.) bij de Gemeente Almere

"In de aanloop naar het gesprek met de gemeente dacht Babbage Company met me mee over wat mij de juiste persoon voor deze opdracht maakt."

Al meer dan 20 jaar zijn wij de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals. We vinden voor zowel junior, medior als senior professionals passende opdrachten/projecten/functies. Dat zijn interim-professionals, onze eigen Babbage Professionals die op detacheringsbasis werken en professionals die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging. In ‘Professional in the Spotlights’ stellen we ze graag voor!

Deze keer in the spotlights: Lior Sela, Junior Communicatieadviseur (a.i.) bij de Gemeente Almere.

Hoi Lior, hoe ben jij in het communicatievak beland?

 “Een jaar geleden rondde ik de master Politieke Communicatie af aan de UvA. Tijdens mijn studie streefde ik er altijd naar om ‘later’ een rol te spelen in het verbeteren van communicatie tussen overheidsorganen, burgers en bedrijfsleven. Mijn eerste werkervaring (stage) bij de overheid heeft me daarin versterkt. Na bijna twee jaar vooral aan communicatie-onderzoek te hebben gewerkt - aan de UvA en bij een media analyse bureau in Amsterdam - was ik klaar voor een nieuwe uitdaging!”