'Dat er in mij geïnvesteerd wordt, voelt heel goed.' Anneloes deelt haar ervaring als Babbage Professional.

Al bijna 25 jaar zijn wij de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en contentprofessionals. We vinden voor zowel junior, medior als senior professionals passende opdrachten/projecten/functies. Dat zijn interim-professionals, onze eigen Babbage Professionals die op detacheringsbasis werken en professionals die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging. In ‘Professional in the Spotlights’ stellen we ze graag voor!

Deze keer in the spotlights: Anneloes Wagenaar Hummelinck, wordt als Babbage Professional gedetacheerd op verschillende opdrachten. Zij schreef dit artikel over detacheren via Babbage Company. 

'Iedereen bij Babbage Company ziet de persoon áchter de professional' 

 “We zijn hier eigenlijk één grote familie,” zo omschreef Lotte Biesenbeek, Recruitment Consultant bij Babbage Company, de organisatie aan mij. En dat klopt. Er heerst geen onderlinge strijd onder de collega’s, zoals wel eens het geval kan zijn, maar alleen maar teamspirit en respect voor elkaar. Dat komt omdat iedereen bij Babbage Company de persoon áchter de professional ziet. En dat is een prettige ervaring.

Een lange aanloop

Babbage en ik 'go way back'. Toen ik in 2010 afstudeerde was het crisis. Een economische crisis, recessies... Het ene kwartaal was nog slechter dan het andere en de werkloosheidcijfers bleven maar oplopen. Niet echt een lekkere periode om de arbeidsmarkt op te komen. Ik werkte in winkels en probeerde ondertussen op allerlei manieren een baan in het communicatievak te vinden. Maar ja, als net-afgestudeerde met weinig relevante