Professional in the Spotlights: Shisei Holwerda, Communicatieadviseur RDW (a.i.)

"Door corona zijn de grenzen, ondanks dat ze dicht zijn, toch open gegaan" 

Al meer dan 20 jaar zijn wij de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals. We vinden voor zowel junior, medior als senior professionals passende opdrachten/projecten/functies. Dat zijn interim-professionals, onze eigen Babbage Professionals die op detacheringsbasis werken en professionals die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging. In ‘Professional in the Spotlights’ stellen we ze graag voor!

De Professional in the Spotlights van deze keer: Shisei Holwerda, communicatieadviseur (a.i.) bij het project Registratie (land)bouwvoertuigen bij de RDW.

Op 1 januari 2021 is de invoering van de registratieplicht gestart voor (land)bouwvoertuigen. De eigenaren van deze voertuigen moeten bereikt worden om hun voertuig op tijd (voor 31 december 2021) online bij de RDW te registreren. Nu ze deze opdracht succesvol heeft afgerond en ze op zoek is naar een nieuwe parttime opdracht, spraken wij Shisei over haar rol als communicatieadviseur binnen de RDW voor het bedenken en in goede banen leiden van PR-activiteiten en mailingen. 

Vanaf het warme Bali, waar ze woont, is Shisei op zoek naar de koelste plek om te zitten. Een groot contrast met de dikke truien en loeiende verwarmingen in Nederland waar de temperatuur op dat moment rond het vriespunt ligt. 

‘In april ben ik na jaren voorbereiding naar Bali geëmigreerd met mijn verloofde,’ vertelt Shisei. ‘Vorig jaar heb ik al vanaf het begin van de coronapandemie thuisgewerkt. Ik heb ik die periode geen collega’s gezien, soms collega’s online ontmoet en zelfs een collega online ingewerkt. In april kon ik met mijn verloofde echt samen naar Bali verhuizen.’ Hierdoor was Shisei op zoek naar een leuke en interessante parttime opdracht.