NIEUWS: Babbage Company gekozen door Gemeente Amsterdam voor inhuur Communicatieprofessionals

Babbage Company is na een complexe aanbesteding geselecteerd als mantelpartner voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de gemeente Amsterdam. Het Amsterdamse bureau Babbage Company is al geruime tijd één van de partners op het gebied van de inhuur van communicatieprofessionals en ziet ernaar uit om deze samenwerking verder vorm te geven.

Carina Snaas, Managing Consultant/Partner: “We zijn trots en blij dat de gemeente Amsterdam voor Babbage Company heeft gekozen. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt merken wij hoe belangrijk het voor onze opdrachtgevers is om een flexibele schil op het gebied van communicatie te hebben. Ook binnen de gemeente Amsterdam is hier veel behoefte aan.”

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatiecapaciteit (inhuur) op zowel medior, senior en strategisch niveau. De gemeente Amsterdam geeft voor deze inhuur de voorkeur aan detachering, d.w.z. aan professionals die in dienst zijn bij de opdrachtnemer en projectmatig worden ingezet.

“Babbage Company heeft al een eigen pool van project-communicatieadviseurs en anticiperend op de aanbesteding hebben wij deze detacheringspool verder opgebouwd en uitgebreid. We investeren continu in de band met onze interim-professionals en onze eigen recruiters weten goed wie op welke plek past. We weten communicatie- & contentprofessionals veel uitdagende projecten te bieden en geregeld opnieuw te plaatsen, o.a. binnen de Rijksoverheid en verschillende gemeenten. Als echt Amsterdams bureau zijn wij uiteraard ontzettend trots dat wij dit de komende jaren ook voor de gemeente Amsterdam mogen doen. En dat wij ons communicatietalent zo nog meer uitdagende projecten kunnen bieden,” vult Lieke Severijns, Algemeen Directeur, aan.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van Amsterdam en wil jij hier als communicatieprofessional aan de slag? Carina vertelt je alles over de voordelen van detacheren en de mogelijkheden die er zijn! Neem contact op via 06-30149286 of carina.snaas@babbage.nl 

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt al 23 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en online professionals. Met een netwerk van meer dan 20.000 professionals is Babbage Company voor veel opdrachtgevers een vertrouwde partner met eigen visie op recruitment. Sinds 2021 is Babbage Company eigenaar van recruitment- en trainingsbureau De Redactie, gespecialiseerd in webredactie en content. Met twee nieuwe managers aan boord - Merlijn Wessels, Manager Projecten, en Yke Hoekstra, Manager Interim - breidt ook de dienstverlening van Babbage Company zich uit. Vanaf begin 2022 biedt Babbage Company, naast recruitment en werving & selectie, ook full service dienstverlening op projectbasis voor communicatie & content projecten. Via de eigen Babbage Academy/De Redactie Trainingen is er een divers aanbod van workshops, masterclasses en (in company) trainingen op het gebied van communicatie, marketing en content.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!