NIEUWS: Babbage Company gekozen door Gemeente Amsterdam voor inhuur Communicatieprofessionals

Babbage Company is na een complexe aanbesteding geselecteerd als mantelpartner voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de gemeente Amsterdam. Het Amsterdamse bureau Babbage Company is al geruime tijd één van de partners op het gebied van de inhuur van communicatieprofessionals en ziet ernaar uit om deze samenwerking verder vorm te geven.

Carina Snaas, Managing Consultant/Partner: “We zijn trots en blij dat de gemeente Amsterdam voor Babbage Company heeft gekozen. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt merken wij hoe belangrijk het voor onze opdrachtgevers is om een flexibele schil op het gebied van communicatie te hebben. Ook binnen de gemeente Amsterdam is hier veel behoefte aan.”

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatiecapaciteit (inhuur) op zowel medior, senior en strategisch niveau. De gemeente Amsterdam geeft voor deze inhuur de voorkeur aan detachering, d.w.z. aan professionals die in dienst zijn bij de opdrachtnemer en projectmatig worden ingezet.