Gemeente Den Haag kiest Babbage Company voor inhuur communicatie en online professionals

Amsterdam, 19 september 2022 – De gemeente Den Haag kiest Babbage Company als mantelpartner voor de inhuur van communicatieprofessionals & online specialisten. Babbage Company is de enige partij die via een aanbesteding voor deze beide percelen geselecteerd is. De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatie- & onlinecapaciteit op zowel junior, medior, senior als strategisch niveau.

Behoefte aan flexibele schil

Carina Snaas, Director Operations, zegt over de gewonnen aanbesteding: “We zijn trots en blij dat ook de gemeente Den Haag voor Babbage Company kiest. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt weten wij hoe belangrijk het voor onze opdrachtgevers is om een flexibele schil op het gebied van communicatie te hebben. Ook binnen de gemeente Den Haag is hier veel behoefte aan. En wij hebben deze gespecialiseerde professionals in dienst en in ons netwerk.”

Inhuur communicatieprofessionals & online specialisten

De gemeente Den Haag maakt gebruik van gemeente brede raamovereenkomsten voor de inhuur van communicatieprofessionals en online specialisten. Het gaat hierbij om aanvullende en/of vervangende communicatiecapaciteit voor tijdelijke opdrachten en bij behoefte aan een bepaalde expertise op verschillende niveaus, van medewerker en adviseur tot woordvoerder en specialisten. De aanbesteding maakt onderscheid tussen twee percelen: de inhuur van communicatieprofessionals en de inhuur van online specialisten. Babbage Company is het enige bureau dat voor beide percelen geselecteerd is.

Succesvolle samenwerking

Algemeen Directeur/Eigenaar Lieke Severijns: “We zijn ervan overtuigd dat we als vaste nieuwe recruitmentpartner van de gemeente Den Haag met ons netwerk van communicatie en online professionals een succesvolle samenwerking aangaan. En nu we ook voor de gemeente Den Haag werken ( naast o.a. Gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid), hebben we een nog breder en interessanter aanbod van opdrachten voor onze professionals.”

Persbericht »»

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.