Rijksoverheid kiest Babbage Company voor inhuur interim communicatieprofessionals

De Rijksoverheid heeft in een aanbesteding voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de komende 4 jaar gekozen voor Babbage Company. Daar zijn we heel blij mee. De aanbesteding betekent dat ons team overheidscommunicatie interim professionals en gedetacheerden mag gaan plaatsen bij alle departementen en uitvoeringsorganisaties van de Rijksoverheid. Opdrachtgevers binnen deze aanbesteding zijn, naast de 12 Ministeries, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en verschillende inspecties en agentschappen.

Het gaat om allerlei rollen binnen ons domein, zoals junior, medior en senior communicatieprofessionals, persvoorlichters, online adviseurs en marcom specialisten. In deze tender is Babbage Company de enige nieuwe partij die gegund heeft gekregen. Babbage Company was reeds lang een vertrouwde partner voor vele Gemeenten, ZBO’s, Hogescholen en Universiteiten. De uitbreiding van onze portefeuille met de Rijksoverheid past dan ook naadloos in ons portfolio. Wij verwachten veel synergie te kunnen realiseren met ons bestaande netwerk. Tegelijkertijd zullen wij onze inspanningen intensiveren om dit netwerk verder uit te breiden met communicatieprofessionals die ervaring hebben binnen de Rijksoverheid.

Communicatieprofessionals die geïnteresseerd zijn in projectmatig werken voor één van de bovengenoemde organisaties kunnen zich het best aanmelden voor de
Babbage OverheidsCommunity. Als lid van deze community word je direct geïnformeerd zodra zich projecten aandienen die aansluiten op jouw expertise. Daarnaast maken we graag kennis met je, informeren je over het programma aanbod van de Babbage Academy en houden je op de hoogte gehouden van trends en ontwikkelingen op het vakgebied en binnen de Rijksoverheid.

Een mooie start van ons 20-jarig jubileumjaar!
Lieke Severijns
Managing director

blog_image:article_babbag_15433353605bfd6dc02f7aa.png:end_blog_image


 

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!