Babbage Company en De Redactie opnieuw geselecteerd als mantelpartners van Rijksoverheid

Babbage Company & De Redactie opnieuw geselecteerd als partners van Rijksoverheid voor inhuur communicatie en webredactie

Babbage Company & De Redactie zijn na een complexe aanbesteding geselecteerd als mantelpartners voor de inhuur van communicatieprofessionals en webredacteuren voor alle onderdelen van de Rijksoverheid. Babbage Company is sinds 2018 mantelpartner van het Rijk en De Redactie al sinds 2014, en krijgen nu voor de komende jaren opnieuw het vertrouwen als partner van de Rijksoverheid.

Opnieuw is de aanbesteding voor inhuur door de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) gegund aan Babbage Company en De Redactie. Opdrachtgevers binnen deze aanbesteding zijn naast de 12 ministeries ook diverse Rijksdiensten zoals de Belastingdienst en Rijkswaterstaat, en verschillende inspecties, uitvoeringsorganisaties en agentschappen. De aanbesteding heeft betrekking op zowel het leveren van tijdelijke communicatiecapaciteit (inhuur) op junior, medior, senior en strategisch niveau als (web)redactieadvies en uitvoering voor deelnemende organisaties van de Rijksoverheid.

Carina Snaas, Managing Consultant/Partner: “ Wij zijn trots en blij dat de Rijksoverheid opnieuw voor Babbage Company & De Redactie heeft gekozen. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt merken wij hoe belangrijk het voor de Rijksoverheid is om een flexibele schil op het gebied van communicatie en content te hebben. Binnen de Rijksoverheid is veel behoefte aan flexibele inzet van communicatieprofessionals. Het gaat om allerlei rollen binnen ons domein zoals communicatieadviseurs, webredacteuren, contentspecialisten, persvoorlichters en online adviseurs. Ook de communicatiestrategen (voorheen aparte pool) maken nu onderdeel uit van de mantel.”

“Hierop anticiperend hebben we onze Communicatiestrategen Community en Overheidscommunicatie Community verder opgebouwd en uitgebreid. We investeren continu in de band met onze interim-professionals en onze eigen recruiters hebben veel kennis opgebouwd op het gebied van overheidscommunicatie. We weten goed wie op welke plek past en hebben ook een eigen stevige pool van project-communicatieadviseurs bij ons in dienst. We weten communicatie & content professionals veel uitdagende projecten te bieden en geregeld opnieuw te plaatsen op projecten binnen het Rijk. We zijn ontzettend blij dat wij dit vanuit de sterke combinatie Babbage Company & De Redactie de komende jaren mogen blijven doen! " vult Lieke Severijns, Algemeen Directeur, aan.

Voor bij de Rijksoverheid ingezette professionals worden kennissessies bij de Babbage Academy & De Redactie Trainingengeorganiseerd, waar professionals al jaren hun kennis op het gebied van marketing, content en communicatie kunnen vergroten. Om aan de stijgende vraag van het Rijk te kunnen voldoen hebben wij masterclasses en leergangen opgezet, zoals de masterclass ‘Werken als communicatieadviseur bij de Overheid’ en recent de leergang ‘Omgevingskennis & Media-analyse’.

Over Babbage Company & De Redactie

Babbage Company verbindt al 23 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en online professionals. Met een netwerk van ruim 20.000 professionals is Babbage Company voor veel opdrachtgevers en vertrouwde partner met eigen visie op recruitment. Sinds 2021 is Babbage Company eigenaar van recruitment- en trainingsbureau De Redactie, gespecialiseerd in webredactie en content. Samen vormen de twee organisaties een zeer sterke full service speler op het gebied van communicatie, (online) marketing en content. Of het nu gaat om detachering, interim management of executive search/werving & selectie, voor professionals door professionals. Via de eigen Babbage Academy/De Redactie Trainingen is er een divers aanbod van workshops, masterclasses en (incompany) trainingen.

 

Het persbericht op ANP is hier te vinden.
Voor vragen en informatie, neem contact op met Monique van Vliet: 06-49333469 of monique.van.vliet@babbage.nl

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.